Täällä sitä alkaa vähitellen olla kaikki valmiina vauvan tuloa varten, enää trikoinen kantoliina puuttuu, mutta sellaisenkin löysin juuri Babyidean kirpparilta, joten kohtapa meillä on liinakin. Toivottavasti.

Vähän väliä supistelee, kipeästikin ja tuolta alhalta, jotenkin sitä vain tuntuu siltä, että kroppakin alkaa valmistautumaan synnytykseen. Vähän kerrallaan.

Tähän päivään mennessä sairaalasta ei oltu soiteltu mitään kääntöyritykseen liittyen, itse sinne neuvolan kehoituksesta soitin jo viime keskiviikkona, jolloin tosi tympeä täti puhelimessa vain tokaisi, että kyllä täältä soitetaan. Tänään neuvolassa terkkari sitten soitti sinne ja kappas vain kun aikaa alkoi löytymään. Ei tässä muuten mitään, mutta viikkoja kasassa nyt tasan 37 ja pojat syntyneet heti 38 viikkojen alussa.

Huomenna olisi sitten reissu Hyvinkäälle taas edessä ja pikkuista yritetään kääntää. Aikaa pitää varata jonnin verran, sillä käännön jälkeen makoillaan käyrissä muutamia tunteja ja ultrataankin vielä ja kaikkea. Ukkokulta tulee mukaan huomenna, on sitten mukavampi meikäläisellekin. Anoppi ja appiukko tulevat poikien vahdiksi sairaalareissun ajaksi ja pojat odottavat jo mummin ja vaarin tuloa innolla :)

Ihan pikkiriikkisen toiveissa olisi, että synnytyskin käynnistyisi käännön yhteydessä, mutta sen näkee sitten. Pikkuinen tulee sitten kun on tullakseen ja on oikea aika. Hirmuisesti sitä vain kaipaa nyyttiä syliinsä jo :)

Nyt syömään ja touhuamaan jotain mukavaa poikien kanssa.