Tällä viikolla on vähän rytmit olleet sekaisin meidän perheellä. Miehellä kun on tenttiviikko meneillään, niin on ollut aika paljon kotona..mikä onkin sitten tuonut muutoksia meidän päiväohjelmaan..

Kauhean orjallisesti meillä kyllä muuten onkin päivän ohjelmat, mutta toisaalta tutut rutiinit on omasta mielestäni ihan hyvät. On jotenkin helpompi suunnitella menemisiä ja tulemisia, syömisiä ja sen sellaisia, kun on joku rytmi edes.

Tältä viikolta on jäänyt myös muskari ja seurakunnan perhekerho väliin, kun tuolla pojalla noita näppylöitä on kuitenkin muutama. Vaikka eilenkin houkutus lähteä muskariin olikin suuri, mutta jätettiin väliin. Itse aina kiroan vanhemmat, jotka oikeasti tulevat mahatautisten ja flunssaisten lasten kanssa kerhoihin yms. ajattelematta että se saattaa tarttua muillekkin lapsille. Eipä siis parane yhtään sen enempää itsekkään lähteä muita väkisin tartuttelemaan..

Nyt on tällä viikolla välillä tutut puistoilut jääneet väliin kun tuo isukki on ollut kotona ja on ollut muuta ohjelmaa. Vaikka sitä kaipaakin niitä omia rutiinejaan hiukan, niin on tämä viikko kyllä ollut ihana kun mies on ollut paljon kotona. Itse olen saanut levättyä eikä ole tarvinnut yksin tehdä kaikkea. Tänäänkin sain pojan nukkuessa päiväuniaan niska-hartia-hierontaa..kyllä tekikin hyvää..

Ai juu. Tänään oli neuvolalääkärikin. Kohdunsuu on jo pehmentynyt ja kohdunkaula lyhentynyt eli kyllä ne supistukset ovat tehneet tehtävänsä. Lääkärin mukaan kyllä pitäisi pysyä sisällä vielä viikon verran kevyesti..

Kaverin lapset ovat kai sitten tulossa ensi viikolla kolmena päivänä hoitoon meille koko päiväksi. Tässä pääsee taas siihen suurperheen äidin arjen tuntuun..