Vähän saamaton olo ollut viime aikoina, joten kirjoittelukin on ollut minimissään. Kun ei vain saa mitään aikaiseksi niin ei saa. Ja kaiken kukkuraksi on pinnaakin kiristellyt ihan kiitettävissä määrin, niin ärsynärsynäiti on valmis. Huokshuokshuoks. Kai se tästä taas etenee..

Elohopea on innostunut uimisesta ja parina päivänä käytiinkin tuolla meidän pikkurannassa aamuisin, Mini viihtyi ilman vaippaa ja housuja hiekan parissa, Elohopea oli riisunut vaatteensa jo ennen perille pääsyä ja rannalle saavuttuamme oli tuo jo meressä. Ja on tuo sitten polskinutkin. Tiistaina oli vähän viileämpi, tuuli aika paljon, mutta oli vain pakko päästä veteen. Siinä rannalla tuo sitten seisoi huulet sinisenä ja täristen, eikä millään olisi tullut viltin alle lämmittelemään..

Enintään kaksi viikkoa ja viimeistään saa tietää, miten opiskelupaikan kanssa kävi. Tai tuolloin 21. päivä tulee se, sorry-ei-onnannut-kirje, sitä ennen se teretulemast-opiskelemaan-kirje. Missäköhän vaiheessa sitä voisi odottaa sillä silmällä postiluukun kolahdusta..

Nyt kai latailemaan pyykkikonetta ja heittämään jalat kohti kattoa kaksikon nukkuessa. Pakko lepuutella hermoja välillä, niin jaksaa taas tätä hulinaa. Meikäläisestä ei kai olisi suurperheen äidiksi kun kahdenkin kanssa tuntuu olevan riittävästi puuhaa ;o)