Oltiin siis koko viikonloppu kotona ja meillä olikin itse asiassa ihan mukavaa, vaikka mies välillä nurisikin, kun ei mukamas ollut mitään tekemistä ;o)

Eilen oltiin taas ulkona muutamaan otteeseen. Lähdin lenkille pojan päiväunien aikaan, niin poika sai nukkua äidin lenkin ajan. Fiksuna lähdin läheiselle ulkoilualueelle, joka on hieman metsän keskellä ja oletin että sieltä oltaisiin aurattu. Ei oltu. Rattaiden kanssa liikkuminen lenkkeilijöiden tekemällä kinttupolulla oli hieman hankalahkoa ja hiki virtasi, sai kyllä lykkiä reippaasti että päästiin etiäpäin melkein umpihangessa.. ;o) Oli hieman kuitti olo kotiin päästessä..

Isäni tuli risteilyltä eilen ja kävi tuomassa tuliaiskarkit..nyt niitä on tullut mässäiltyä taas ihan liikaa ja olo on kamala :/ No, jospa ne unohtaisi tuonne kaapin perukoille joksikin aikaa..

Illalla lähdettiin taas liikenteeseen pulkan kanssa, poika tykkäsi istua kyydissä, vaikkakin olisi halunnut pitää itse kiinni siitä narusta, jolla pulkkaa vedetään. Yritä siinä selittää pienelle jääräpäälle, että äiti tarvitsee sen narun jotta pulkka liikkuisi..
Käytiin laskemassa mäkeäkin..tai poika laski. Äiti lykkäsi mäen päältä alas ja isi otti alhalla vastaan. Kyllä pojalla oli leveä hymy naamalla ja hihkui onnessaan..tiedetäänpä ainakin miten nämä talvipäivät vietetään..

Katselin tänään eilisen popstarsin videolta. En tiedä pitäisikö olla huolissaan kun poikabändin esiintyessä poika tanssi ja lauloi onnessaan ja pikkuinen masussa pisti kunnon jytät myöskin pystyyn..