..ja tällä kertaa pojalle.

Yöllä meinaan herättiin siihen kun poika itki huoneessaan ja mies sitten meni katsomaan. Oli sitten tullut vaipasta pissat yli ja lakana sekä yöpuku olivat märkinä. Siinä sitten kolmen aikaan yöllä vaipan vaihtoon ja peppupesulle ja poika loppuyöksi meidän väliin nukkumaan. Aamulla sitten päätettiin että tästä eteenpäin maitoa ei yöllä anneta, iltamaito juodaan sohvalla sylissä ja sitten mennään nukkumaan ilman pulloa. Kai tämä tästä, hetken aikaa varmaan pojalla menee totutellessa, mutta kai se jossain vaiheessa helpottaa..

Eilen oltiin pitkästä aikaa päivällä puistossa leikkimässä. Tässä omassa pihassa kun ei hirveästi viitsitä olla, vaikka onhan siinäkin hiekkalaatikko, liukumäki ja keinut. Poika vaan ei halua leikkiä vaan tutkii mielummin ihmisten pyöriä ja tonkii roskiksia ;o) Mielummin puistoon siis. Laitettiin sitten kuriksetkin ensimmäistä kertaa jalkaan ja ensiksi poika kyllä oli hieman ihmeissään niistä, mutta hyvin leikit sujui niistä huolimatta. Ja oli varmaan mukavampikin kun ei housut kastuneet, oli kuitenkin sen verran märkää..

Tänään meillä oli taas muskari. Kello oli herättämässä 7.30 ja olisi niiiin tehnyt mieli vain sammuttaa kello ja jatkaa uniaan. Oli erittäin fiksu idea ilmoittautua näin aikaseen muskariin...

Tällä kertaa poika jo juoksenteli välillä itsekkin salissa, ennen kun tahtoi vain olla äitin sylissä koko ajan. Sylissä oltiin tälläkin kertaa, mutta ei ehkä niin paljon kuin ennen. Kai poika vähän vierastaa ja sali on iso ja siellä kaikuu, kai se on vähän pelottavaa. Poika on muuten melko luottavainen eikä ole pahemmin vierastanut, mutta onneksi edes jossain vaiheessa, eiköhän se ole ihan tervettä edes joskus vierastaa..

Mitäs tänään suunnitelmissa. Jos ei sada, niin voitaisiin mennä taas puistoon leikkimään. Lenkille lähtökin saattaisi tehdä hyvää, ainakin äidille ;o) Muuten alkaa nuo turkasen kilot kertymään tässäkin raskaudessa ja laihdutettavaa riittää synnytyksen jälkeen..

Ultraan vielä vajaa viikko. Mitenköhän sitä jaksaisi odottaa. Sitä niin odottaa innolla, että näkee sen uuden tulokkaan ja saa varmuuden että tuolla masussa varmasti on joku :) Eikä enää pienintäkään pahoinvointia...