Meikäläisen kiireet taitaa olla vähän eri luokkaa kuin muilla, esimerkiksi työssä käyvillä, mutta omanlaiset kiireet jokatapauksessa..

Lauantaina olin siis siellä mammatapaamisessa ja olikin mukavaa nähdä yhtä isomahaisia äitejä talo täysi ja jutella kaikesta. Olihan olo hieman orpo siellä joukon juniorina, mutta mukavaa silti. Syötiin paljon kaikkia herkkuja ja olo olikin loppuillan mukavan täysi :) Meidän miesväellä oli mennyt mukavasti kotona sillä aikaa..kuinkas muutenkaan. Taitavat vain nauttia kun äiti on välillä poissa nalkuttamasta.. ;o)

Eilen oltiin miehen vanhempien luona käymässä. (melkein) appiukkokin oli jo päässyt pois sairaalasta, poika olikin tyytyväinen nähdessään mummin ja vaarin taas ja touhusi onnessaan. Koko päivän aikana ei tullut muuten vaippaankaan taas kuin muutamat pissat, muut saatiin metsästettyä pottaan :) Kyllä oli poika polleana joka ikisellä pottareissulla, kun tulosta syntyi. Esitteli mummillekkin ylpeänä tuotoksiaan =D

Kotona sitten tehtiin miehen kanssa laskiasipullia. Tai pullat paistettiin jo lauantai-iltana, mutta eilen illalla sitten pistettiin täytteet sisään ja herkuteltiin. Kahden pullan jälkeen olo oli kyllä loistava, mukavin vaihtoehto siinä tilanteessa olisi ollut työntää sormet kurkkuun.. ;o)

Tänään ollaan pojan kanssa ehditty käydä jo tekemässä viikon ruokaostokset ja hankkimassa äiskän antibiootit apteekista. Äiti on myös ehtinyt syömään kaksi isoa pullaa (yäk-olo taas..) pojan päiväunien aikaan, organisoimaan meidän huomista mammatapaamista, tiskaamaan likaiset astiat, pyörittämään pyykkikoneen, katsomaan eilisen Gilmoren tytöt videolta ja istumaan koneella :) Vielä pitäisi hakea tilatut tupperit, niin saan toimitettua ne ostajilleen huomenna, saada puhtaat pyykit narulta pois ja nuo juuri pestyt tilalle kuivumaan..

Kohta tuo meidän pikkuriiviö taitaa heräillä uniltaan. Paras siis olisi kai siirtyä ahkeroimaan..