Kotiuduttiin jo lauantai-iltana, mutta on pitänyt sen verran kiirettä että blogiin ei paljoa ole ehtinyt kirjoitella.

Pyykkikone on pyörinyt tiuhaan tahtiin ja muutama koneellinen pitäisi vielä pyöritelläkkin ennen kuin tuo pyykkivuori laantuu. Muutenkin on vähän hakusessa kaikki päivän rutiinit viikon lomailun jälkeen. Mutta eiköhän tämä tästä tasaannu. Aamulla oli jo pudotus arkeen kun mies lähti töihin ja me lähdettiin pojan kanssa kauppaan ruokaostoksille. Raskaita rattaita kotiin päin työntäessä ei paljoa lomalla tuntenut enää olevansa.. ;o)

Loma meni ihan hyvin (kirjottelen myöhemmin enemmän lomakuulumisia..)..tai eiköhän tuo loma mennyt loistavasti kun kuuli noita kamalia uutisia Aasiasta. Itku on päässyt useaan otteeseen lehtiä lukiessa ja uutisia katsellessa. Mies on alkanut vähitellen sensuroimaan meikäläisen nettilehtien lukemista..

On tämä taas ihanaa olla kotona, vaikka nautinkin tuosta lomasta täysin rinnoin. Toisaalta taas on haikea olo ja mieli tekisi lähteä takaisin. Miehen kanssa kyllä alettiin puhumaan että josko sitä nyt kuitenkin lähdettäisiin ensi joulunakin etelään..vaikka lapsia onkin silloin jo kaksi. Saas nyt nähdä.

Pitäisi kai lähteä laittamaan noita eilen pestyjä pyykkejä kaappiin niin saisi juuri pyörineen koneen tyhjennettyä narulle..