Tässä ollaan niin monena viikonloppuna oltu molemmat päivät menossa, niin tänä viikonloppuna päätettiin vähän olla myös kotonakin. Eilen käytiin Keravalla vanhempieni luona ja samalla sitten piipahdettiin Valkosipulifestareillakin. Käveltiin alue läpi, syötiin jätskit ja makkaraperunat ja suunnattiin pois. Ei siellä ihmispaljoudessa kauaa jaksanut kärvistellä..

Perjantaina käytiin Naistenklinikalla katsomassa poikien tuoreinta serkkua. Oli tuo niin suloinen ja niiiin pieni, vaikka onkin syntymämitoiltaan suurin serkuksista. Vaikea uskoa että meidänkin pojat ovat joskus olleet noin pieniä, Minikin on nykyään jo niin iso poika. Huomenna tulee 5kk täyteen..

Tänään käytiin aamusta ulkona vähän kävelemässä ja muuten ollaankin lorvailtu kotona. Tai kai enemmänkin minä olen lorvaillut ja mies on touhuillut ;o) Tuo kun innostui muuttamaan järjestystä meidän makkarissa ja imuroikin huoneen läpikotaisin, ehkä kannattaisi tehdä moista vähän useamminkin.. =D Kai tämä koko kämppä pitäisi taas puunata läpikotaisin. Eipä tuo siivoaminen kai pahaakaan tekisi..

Tuo miehen siskon toinen lapsi muuten syntyi sitten kotiin. 1,5 tuntia supistusten alkamisesta päätti syntyä, melkoisen nopeaa toimintaa. Ja minä kun luulin omien synnytysteni olleen nopeita. Mutta kyllä pelästyin kun kuulin! Onneksi äiti ja tyttö voivat loistavasti ja ovat jo kotiutuneet sairaalastakin.

Sairaalassa Elohopea ei pahemmin ollut kiinnostunut uudesta serkustaan, katseli vain kaukaa ja oli hiljaa. Minähän tuota pitelin sylissäni vaikka kuinka paljon :) Sitten tajusin, että tuo Elohopea taisi luulla että taas se äiti on hakemassa seuraavaa vauvaa kotiin, jäihän tuo Minikin lopullisesti meille. Luultavasti huokaisi helpotuksesta kun huomasi, että vauva jääkin sairaalaan vaikka me lähdetään..

Ärsyttää kun tuo mies on tänään niin ahkera, meikäläinen vain levittää ahteriaan tässä koneen ääressä ;o) Pakko se kai on lopettaa ja nousta ylös..