Rastia en seinään piirtänyt, mutta olin uimassa perjantaina :) Mies ja poika saattelivat minut uimahallin ovelle asti, varmistivat kai, että en peräännyt sitten viime tipassa ;o) Ja tekihän se taas hyvää, istuskelin rauhassa saunassa ja altaidenkin puolella oli todella hiljaista sain siis pulikoida aivan omissa oloissani :)

Lauantaina aamulla mies ja poika sitten kaikkosivat kymmenen jälkeen. Istuskelin sohvalla ja mietiskelin että mitä sitä oikein tekisi. Sitä niin on tottunut tuohon pojan kanssa touhuamiseen, että oma vapaa-aika heti aamusta (saati sitten koko päivän..) tuntui oudolta. Kuten arvaattekin jo, niin menihän se aika mukavasti imurin ja mopin varressa ;o)

Pikkujouluissa oli mukavaa. Meitä taisi olla 12 äitiä paikalla sekä osan lapset myös. Syötiin turkasen paljon kaikkea hyvää ja olihan meillä se kantoliinaesittelijäkin. Sain taas todella paljon uutta ja hyödyllistä tietoa kantoliinoista ja kestovaipoista ja pistinpähän eilen esittelijälle tilaustakin menemään kantoliinasta. Nyt enää odotan innolla koska sen saan ;o)

Pojalla ja miehellä oli mennyt mukavasti mummin ja vaarin luona. Eipä poika ollut tainnut paljoa huomata ettei se äiti olekkaan mukana, eipähän ollut ketään nalkuttamassa vieressä koko aikaa ;o) Olivat askarrelleet mummin ja isin kanssa äitille hienon lumiukko-kortin, oli mukava yllätys äidille kotiin tullessa :)

Mutta oli se taas ihanaa olla pojan kanssa loppuilta, katsella toisen pellelilyjä ja touhuamisia. Syliteltiin ja vain oltiin. Pienikin erossaolo tekee siis ihan hyvää, niin parisuhteessa kuin lastenkin kanssa..

Eilen oltiin vielä Keravalla koko päivä, käytiin joulumarkkinoilla, missä törmäsinkin vanhaan kaveriini. Nyt päätettiin että nähdään kunhan kaverin joululoma vain alkaa. Sitä vain jotenkin jää aina tuon kavereiden kanssa yhteydenpito, vaikka niin ei saisi kyllä tapahtua. Noita kavereita kun on nykyään niin vähän, että täytyy pitää kiinni niistä muutamista harvoista..

Poika hoki koko päivän Paappaa, ja paappa oli onnessaan :D Taisi fiksu pikkumies tietää mistä narusta kannattaa vetää... ;o)