Lapset olivat tänään taas hoidossa. Päivä meni mukavasti, mieskin oli kotona kahteen asti, joten yksin ei tuota kauhukolmikkoa tarvinnut kaitsea.

Suunnattiinkin puistoon heti aamusta. Vauva nukahti rattaisiin ja isommat leikkivät tyytyväisenä. Puistossa oli myös järjestetty sirkusjumppaa lapsille ja tuo meidän kaksikko pääsikin temppuilemaan sydämensä kyllyydestä. Niin tuo meidän poikakin vain meni tasapainoharjoituksia laudan päällä hienosti ja ryömi pitkän tunnelin päästä päähän monta kertaa. Saatiin puistossa kulumaan aikaa parisen tuntia ja lapset olivatkin mukavan nälkäisiä kotiin päästyämme. Kaikki kolme söivät hyvällä ruokahalulla lautaset tyhjäksi.

Iltapäivästä oli vielä neuvolakin. Kaverini tuli hakemaan lapset ennen sitä pois, mutta siltikin kyllä vähän myöhästyttiin hieman. Kaikki oli kunnossa, sf-mitta oli kasvanut viime viikosta kolmisen senttiä, vauva on tehnyt tässä kuluneen viikon aikana melkoisen kasvupyrähdyksen vielä. Viikon päästä torstaina olisi taas seuraava aika, toivottavasti sinne ei enää tarvitse mennä..

Mies onkin taas koulussa kahdeksaan asti illalla, joten vietetäänkin ilta pojan kanssa kaksin. Toisaalta nyt meneekin aika mukavasti kun päivän aikana ei niin olla yhdessä ehditty mitään touhuamaan..

Tuo hoitolasten tällä olo on kyllä tehnyt hyvää meidän viikarille. On tykännyt hirveästi kun on ollut leikkikaveri koko päivän ja tykkää vauvastakin hirveästi. Käy silittelemässä, antelee leluja, pelleilee ja yrittää saada vauvaa nauramaan ja niin edespäin. Toivottavasti olisi yhtä innoissaan omastakin pikkuveljestä tai -siskosta..

Kaverille lupasin että perjantain vielä pysyn yhtenä kappaleena, kun lapset tulee silloin vielä hoitoon. Mutta sen jälkeen mielelläni jo jakaudun. Turha kai sanoa että olo on melkoisen tukala. Supistuksia tulee pitkin päivää ja paikkoja vihloo, sama valitus joka päivä ;o)

No, kohta otetaankin ne tutut ässät käyttöön, seksi, sauna, siivous ja shoppailu. Mies ei välttämättä ole innoissaan muusta kuin tuosta ensimmäisestä ;o)