Elohopea on reissussa tämän päivän. Paappa kävi pojan hakemassa aamulla ja palauttelee sitten illasta takaisin kotiin. Äidiltäni sain puolisen tuntia sitten väliaikatietoja ja kaikki on mennyt loistavasti (ai minäkö olen murehtinut pärjääkö tuo ilman äitiä..), syönyt ongelmitta, käynyt pissallakin ilman sen kummempia ehdotteluja ja ollut onnellinen kun on päässyt reissuun ilman äitiä ;o)

Mutta kyllä täällä kotona on rauhallista. Me Minin kanssa syötiin kaksin, ihan rauhassa. Leikittiin autoilla ja autotalolla, laitettiin pyykit kaappiin ja uudet kuivumaan, tiskattiin ja pelleiltiin kaiken tämän päälle. Ja vain aamupäivän aikana. Nyt väsynyt kaveri on päiväunillaan ja äiti rentoutuu pääsykoekirjojen parissa (ai mitä teen tässä koneella? Pidän tietenkin taukoa lukemisesta =D).

Iltapäivästä on ohjelmassa lisää leikkimistä, tissittelyä, sylittelyä ilman häiriöitä, leikkimistä, ruuan laittoa rauhassa ja yhdessä oloa.

Ainoa miinuspuoli on se, että oma aikani väheni puolella kun Elohopea ei ole kotona (uskokaa tai älkää). Pojat kun viihtyvät niin hyvin yhdessä, etteivät kaipaa äitiä leikkeihinsä mukaan. Nyt kun Minillä ei olekaan Elohopeaa leikkikaverinaan pitää äidin täyttää tuo aukko..

Mutta nyt takaisin lukemaan ennen kuin minimies heräilee..