Seinän takaa kuuluu yskimistä stereona. Pojat siellä yrittävät nukahtaa, mutta yskimiselle ei meinaa tulla loppua. Kyllä osaan taas sitten olla kiitollinen niistä päivistä, kun kukaan ei ole kipeä. Tänään Mini on kaksi kertaa oksentanut limojansa pihalle, neniä on niistetty kolmin kappalein, valuvaa räkää ja seilaavia puoliksi niistettyjä nenäliinoja on vaikka muille jakaa.. Oma kurkku on vähän karhea, mutta toiveissa on, että tauti ei pääse tarttumaan. Huomenna ukkokullalla on pikkujoulut, joten pitäisi jaksaa handlata yksin taas iltaan asti..

Tänään oltiin illalla poikien kerholla käväsemässä. Kerhotädit kun esittivät siellä joulukuvaelman pihalla jokavuotisen tradition mukaan. Vähän glögiä ja pipareita ennen kuin lähdettiin kotiin iltapalalle. Iltapalapöydässä istui sitten yksi koomaileva lapsi, Mini kun oli jo niin väsynyt, että tuijotteli suurimman osan ajasta tyhjyyteen. Elohopea söi kiitettävän määrän, Typsylle sai lapata puuroa suuhun vauhdilla, mutta armas Mini vain istuu ja istuu ja istuu. Äiti hokee vieressä, että syö..argh.

Piti kyllä kirjoittaa jotain fiksua ja hienoa, mutta pääkopasta on kaikki kyllä kadonnut jonnekin mustaan aukkoon. Olkoon siellä sitten :)