Tai sitten ei.

Pakkaamiset on vielä ihan vaiheessa ;o) Mutta toisaalta..mikäs kiire tässä vielä on..
Käytiin aamusta pojan kanssa postissa hakemassa yksi kestovaippapaketti. Kotiin päästyämme tuli posti ja sieltä putosi yksi paketti kestoja ja pakettikortti vielä yksistä kestoista, eli siis vielä yksi reissu postiin tänään :) Mutta nyt on meidän kestovarastot jo aika hyvät..seuraava tavoite onkin alkaa tekemään niitä ihan itse..

Edelliset pyykit kaappiin ja pyykkikonekkin on taas vaihteeksi pyörinyt tänään. Nyt on viimeiset pakattavat vaatteet kuivumassa..toivottavasti olisi jo viimeistään huomenaamuna tarpeeksi kuivia..

Pitäisi kai kirjoitella kauppalappuakin jossain vaiheessa, miehen tultua töistä pitäisi vielä suunnata kauppaan ostamaan isälleni joululahja, pojalle, minulle ja siskonpojalle matkaevästä koneeseen (kun ei tuo siskokultani varmaan tajua pakata pojalleen evästä kuitenkaan..parempi meikäläisen varautua kahdelle lapselle..) ja vielä jotain säilyvää ruokaa jääkaappiin, niin on jotain ruokaakin odottamassa kun kotiudutaan reissusta.

Huomaa että joulu alkaa laskeutua jo nettiinkin. Postituslistoilla on hiljaista, blogit ei enää päivity, sähköpostia ei tule..no, kohta alkaa meikäläisenkin jouluhiljaisuus ja olen ilman nettiä päälle viikon, ja ei..en aio käydä etelässä missään nettikahviloissa roikkumassa..paras hoidella addiktiotaan pois päiväjärjestyksestä ;o)

Tänään pitää vielä illalla paketoida pojan joululahjat..laitetaan yksi lahja tänään illalla kuusen alle ja poika saa löytää sen huomeaamulla sieltä sitten :) Voi olla taas iloista poikaa.

Mutta nyt kai tiskaamaan kun tuo pikkuriiviö on päiväunillaan..