Muutamasta blogista olen bongannut linkin lausegeneraattoriin ja pakkohan sitä oli käydä kokeilemassa. Kai kuvaavaa, että sieltä tuli lauseita kuten:  äidin elämää on synkkä kukkanen.  äidin elämää on karvainen peräpuikko.  äidin elämää on ummettunut räkä. No tuli sieltä jotain positiivistakin, mutta en jaksanut innostua niistä. Oma mieliala kun on melkoisen alhalla tällä hetkellä..

Stressi on ihan kamalaa. Jos en tietäisi popsivani pillereitä, harrastavani hyvin vähän seksiä ja olevani heikosti hedelmöittyvää sorttia, epäilisin kaiken pahoinvoinnin sun muun johdosta olevani raskaana. Mutta en ole.

Asiat ovat hanurista. Elohopean yskä on takaisin, miksi en ole yllättynyt siitä. Minin nenä vuotaa taas, miksi en ole yllättynyt. Itse en saa stressin takia nukuttua kunnolla ja olen koko ajan väsynyt, paikat ovat jumissa ja niin edespäin. Elohopea ei nuku taaskaan päiväunia ja on näin ollen loppupäivän väsynyt, yliherkkä ja kiukkuinen. Millä minä olisin kaiken tämän keskellä kärsivällinen äiti?

Jotain olen kuitenkin saanut aikaiseksi, kuten soitettua vihdoin ja viimein Minille 10kk-neuvolan ja huollosta tyypin mittailemaan meidän kosteuksia. Huomenna pitäisi ilmaantua vehkeensä kanssa tänne. (älkää repikö tuosta mitään kaksimielistä..=D)

Helpottaisikohan tämä joskus vielä? En jaksaisi aina valittaa ja kukaan ei jaksa sitä varmasti myöskään lukea. Koittakaa kestää..