Tänään saatiin kuin saatiinkin aikaiseksi mennä seurakunnan perhekerhoon. Aamu kyllä meni pojan kanssa niin ja näin, vielä lähdön hetkelläkin mietin että onko kerho ihan huono idea tänään..

Pojallahan tuli ne kolme hammasta tuossa viikko sitten samalla kertaa läpi, oli ihan turkasen kiukkuinen ja syömisen kanssa oli vähän niin ja näin. Nyt sitten olikin melkein viikko jo ihan normaalia elämää, kunnes taas vaihteeksi poika ei halua syödä ja hinkkaa suutaan koko ajan. On myös taas vaihteeksi erittäin huonolla tuulella..katselin sitten suuhun ja niin siellä näyttää taas olevan tulossa yksi hammas lisää. *huokaus*. kyllä niitä tuleekin sitten rytinällä..

Kerhossa sitten. Poika oli alkujuttujen ajan hieman huonolla tuulella, ei olisi halunnut istua ollenkaan sylissä vaan olisi pitänyt päästä juoksemaan ja leikkimään. Tällä kertaa keksinkään syöminen ei ollut kovinkaan kivaa.

Leikkien alkaessa kuitenkin muuttui ääni kellossa ja poika katosi muiden joukkoon. Tällä kertaa sitten uskalsin jättää pojan ohjaajien vahdittavaksi ja menin istumaan muiden äitien seuraan kahvikupposen äärelle. Tällä kerralla yksi äideistä myös piti Tupperware-esittelyn ja sorruin kuin sorruinkin tilaamaan tuotteita itselleni, toisaalta ne tulevat myös ihan tarpeeseen.

Samalla vilkuilin kyllä pojan touhuja sivusilmällä, mutta ei tainnut edes huomata ettei äiti olekkaan siiinä selän takana kököttämässä, vaan leikki muiden kanssa tyytyväisenä. Tekee varmasti myös pojalle ihan hyvää olla välillä erossa äidistä, vieraan ihmisen vahdittavana.

Poika on myös ihastunut vauvoihin yli kaiken. Oma serkku 8 kk sai sunnuntaina suunnattoman määrän halauksia, märkiä pusuja ja silityksiä päähän ja osasi kyllä olla ihan helläkätinen. Kai tajuaa, että vauvojen kanssa pitää olla nätisti. Tänään kerhossa kaverini vauva 3 kk makoili peiton päällä lattialla ja poika meni sinne viereen köllöttelemään, jutteli vauvalle ja antoi pusuja, taas yhtä nätisti kuin ennenkin. Toivottavasti tykkää vauvoista sitten vielä ensi huhtikuussakin, kun pikkusisko tai -veli syntyy..