Aamusta päätettiin poikien kanssa, ettei mennä ulos. Äitiä laiskotti, tai ajatus tuon kaksikon puettamisesta yms. ei oikein houkutellut. Onko sitä pakko joka aamu nyt ulkoillakkaan?

Sen sijaan sain inspiraation ja mylläsin poikien huoneen. (tai enemmän se kai on vielä vain Elohopean huone, kun Mini nukkuu meidän makkarissa..) Siellä on nurkassa kököttänyt sellainen kapea hylly, kutakuinkin tälläinen. Siellä on ollut sekä leluja, että minun ja miehen papereita ja mappeja, mutta tänään päätin pyhittää koko hyllyn lapsien roinille (kaunis ilmaisu toisten rakkaille leluille..).Raahasin meidän tavarat pois sieltä ja keikautin kirjahyllyn poikittain lattialle. Nyt väliköt on täynnä lelulaatikoita ja päällekkin sai laitettua leluja vielä hyvin. Huoneeseen tuli paljon enemmän tilaa. Nyt nuo meidän kirjat sun muut on täällä pitkin poikin olkkaria. Seuraavaa inspistä odotellessa siis..
19373.jpg

Jynssäsin myös vessan siivousvimman kerrankin vallattua minut ja pääsin hyvään alkuun olohuoneen kirjahyllyn pölyjen pyyhkimisessä ja järjestelemisessä. Ja mikä parasta, kastelin myös kukat. Sen pari viikkoako sitä olen jo suunnitellut. Kukkaparat.

Ajatelkaapa kuinka ihanaa ukkokullalla on tulla aina töistä kotiin, kun koskaan ei tiedä miten päin kalusteet tällä kertaa ovat ;o) Mutta helpompaa tämä on kuin ainainen muuttaminen, se kun olisi se toinen vaihtoehto =D