Ja pääsinkö perjantaina uimaan. En. Ei sen puolen, ettenkö olisi yrittänyt. Kyllä vain, kävelin uimahallille asti (ukkokulta päätti saatella ovelle asti ja varmistaa, että oikeasti menen uimaan..ei mitään mäkkärikeikkaa tällä kertaa..=D) vain lukeakseni ovelta lapusta, että uimahalli on suljettu jo klo 17 koska oli pyhäinpäivän aatto. Että näin. Käveltiin sitten ukkokullan ja poikien kanssa tunnin verran ulkona, niin tuli sitä liikuntaa jokatapauksessa..

Eilen oltiin taas Keravalla, äiteellä kun oli synttärit tänään, niin juhlittiin eilen. (loogista, eikö?). Eilinen oli sopivampi, päästiin siskon ja veljen kanssa samaan aikaan juhlistamaan. Ja oli meillä hauskaa, itse laitan kyllä väsymykseni piikkiin kaikki hölmöilyt (ehei, ei mitään alkoholinhuuruisia pirskeitä) ja levottomat jutut. Ei sen puolen, että oli muillakin hauskaa. Saldona voi laskea meikäläisen kirjahyllystä tiputtama koriste-esine, joka hajosi vain osittain ja pikkuveljeni seinältä tiputtama lamppu. Tekeville sattuu..

Ja kyllä ulkonäköni sai kummastelua aikaan ;o) Aamulla kun laitoin hiukseni vahalla irokeesin kaltaisesti pystyyn ja se oli aika hieno kieltämättä. Vähän jotain piristystä harmaaseen syksyyn. Tänään on taas ollut normaali lookki ja olo ihan pliisu..

Tänään ollaan vain oltu ja oltu. Aamulla pojatkin nukkui 8.30 asti, mikä on aika loistavaa. Jokseenkin olisi ollut levänneempi olo, jos olisin nukahtanut yöllä aikaisemmin kuin klo 1.30. Älkää kysykö miksi, have-no-idea. Kävästiin kaupassa jo tänään (no, jääkaappi ammotti tyhjyyttään, joten pakko se oli..) ja populaa siellä kyllä riitti, melkein alkoi ahdistamaan ;o) Eipähän tarvitse huomenna mennä..

Blääh. Ukkokulta istuu tuolla lattialla naama norsunv******a, joten aika lopettaa koneella istuminen ;o)