No, minähän en alkoholia juo, mutta tarjoan halukkaille kierroksen. Saatiin asunto!! Ei kylläkään sitä, mistä viimeksi kirjoitin, siitä ei ole edelleenkään kuulunut yhtikäs mitään. Mutta tämä, minkä saimme on tätä nykyistämme 22 neliötä suurempi ja kiitettävästi halvempi. Tänään sitä mennään vielä kurkkaamaan, mutta eiköhän se päätös olla jo tehty. Päästään kuin päästäänkin tästä asunnosta pois..sanokaa mun sanoneen, mutta meidän sairastelut loppuu kuin seinään kunhan päästään muuttamaan.

Eilisen päivän olin poikien kanssa Keravalla visiitillä molempien vanhempieni luona. Olipas kivaa olla koko päivä tekemättä oikeastaan mitään, kun ei lastenkaan perään pahemmin tarvinnut katsoa. Siihen voisi vaikka tottua ;o) Kahvia tuli juotua muutama kupillinen liikaa ja vatsa alkoi protestoimaan jossain vaiheessa iltapäivää, mutta eipä se niin menoa haitannut. Pojat olivat tyytyväisiä, kun joku jaksoi koko päivän heitä viihdyttää, eikä äitikään ollut yhtään niin hermoheikko sauhupää, kuin normaalisti.

Nyt kaksikko leikkii tuolla huoneessaan yhdessä niin hienosti, etten uskalla edes ovelle mennä kurkkaamaan, ettei lumous haihdu. Nautin tästä omasta rauhasta täällä olohuoneen puolella.

Mutta nyt kaappien kimppuun. Raakkaan kyllä niin kovalla kädellä tavaroita kirpputorille lahjoitettavaksi ja itse myytäväksi. Pakko.

Mutta kyllä tämä elämä hymyilee välillä mukavasti. Vaikka pojat ovat taas räkäisiä ja Mini yskii kuin viimeistä päivää. Kohta se on ohi se.