Tai meillä kai ensimmäistä ilman toista...sillä Elohopea on kanssa sitten kipeänä. Ei sen puolen että olisin niin kamalan yllättynyt tästä käänteestä..

Aamulla varttia vaille kuusi tuo alkoi yskimään huoneessaan kamalasti. Pystyi juuri ja juuri edes puhumaan kun ääni oli kadoksissa ja yskitti vain mahdottomasti. Nyt on ihan nuhainen ja yskii vähän väliä. Odotan innolla ensi yötä..

On nuo lapset vaan kummallisia. Vaikka kuinka ovat kipeänä, niin vähän liiankin hyvin nuo jaksavat touhuta, kinastella ja kiusata toisiaan. Mutta tietääpähän ainakin, ettei mitään vakavampaa ole onneksi..

Vuosi sitten tähän aikaan oltiin juuri kotiuduttu etelän-reissulta ja kaipailin jo takaisin. Tämä onkin mukava katsoa vuosi takaperin ja muistella menneitä. Jatkossa siis myös..

Ja nyt aloitan uuden jutun blogissani. Joka postaukseen (tai ainakin kerran päivässä) sisällytän linkkivinkin johonkin seuraamaani blogiin ja selityksen miksi. Olisi mukava jos muutkin tekisivät näin. Saattaisi taas saada uusia blogeja seurattavaksi..

Eli siis tämän päivän blogilinkki: Kops. Teksti hyvästä itsetunnosta antoi paljon ajattelemista. Itsestäänselviä asioita, jotka kuitenkin ovat vaikeita..