Huomenna se koittaa :)

Postituslistamme pikkujoulut on huomenna ja ne pidetään meillä, niinpä mies ja poika kaikkoavat kokonaiseksi päiväksi omille teilleen. (luultavimmin miehen vanhempien luokse..). Mies sanoi, että lähtevät heti aamusta, joten äidillä alkaa loma..
Pikkujoululaiset tulevat kahden aikoihin, joten huomenna ehdin aamusta hyvin imuroimaan ja pesemään lattiat (nähtävästi äidin käsitys vapaapäivästä..), sekä siistimään kämpän sellaiseksi että kehtaa ottaa vieraita vastaan..

Luvassa on syömistä (paljon..), jutustelua muiden äitien kanssa sekä se kauan odotettu kantoliinaesittelijä, saan ostaa/tilata sen himoitsemani kantoliinan ja kysyä lisää kestovaipoista. Ihanaa olla välillä mammatapaamisessa ilman poikaa, kerrankin niin ettei tarvitse puolen minuutin välein juosta elohopean perässä katsomassa, mitä riiviöi tällä kertaa..ja kun muutkin äidit tulevat ilman lapsia, niin olisi pojalla vähän tylsääkin yksinään..

Tänään pyyhin jo pölyt, viime kerrasta olikin taas jo aikaa.tuo pölyjen pyyhkiminen kun ei oikein kuulu lempipuuhiini, tuntuu jokseenkin turhauttavalta, minua ei niinkään häiritse kirjahyllyssä olevat pölykerrokset, kuin hiekkaiset ja pölyiset lattiat..

Tänään pääsen muuten uimaan...pitänee kai taas vetää se kuuluisa rasti seinään ;o) Aamulla jo sovittiin miehen kanssa, että tänään sitten menen..ja tästä ei enää peräännytä :)