Peruuntui sitten se tämänpäiväinen Hyvinkään reissu, kun jonkun lääkärin sairastumisen vuoksi laittoivat vastaanottoaikoja uusiksi. Me ei nyt olla mitään akuutteja tapauksia, joten ensi tiistaina olisi uusi yritys mennä sinne. Mikäs siinä, eipä tässä olla paniikin vallassa eletty näitäkään päiviä..

Aamusta siis sitten mentiinkin perhekerhoon ja mukavaa oli. Aiheena oli erilaisuus ja aihetta käsiteltiinkin monelta eri kantilta lasten kanssa jutellen ja lauluja laulaen. Kerhon jälkeen kävin poikien kanssa vielä kaupassa tekemässä ruokaostokset ennen kotiin tuloa. Kotona laitoin pojille Nalle Puh -dvd:n pyörimään ja oikaisin jalkani sohvalle. Kas kummaa, alta aikayksikön äitee veti sikeitä, joten tulipahan nukuttua päiväunetkin.

Huomenna olisi tarkoitus istua puolet päivästä autossa. On nääs mummun 70 vee juhlat ja päätettiin tehdä päivän reissu pohjanmaalle. Ukkokulta jää poikien kanssa kotiin ja minä lähden äidin, isän ja pikkuveljen kanssa reissuun. Aamulla pitäisi olla kyytiä odottamassa jo klo 5.50..jippikajei. No, tuleepahan vietettyä vapaapäivää meikäläisenkin, vaikkakin sitten autossa istuen. Mahtaa olla hankaluuksia nousta autosta pois monen tunnin istumisen jälkeen.. vinssi tai nosturi käyttöön kiitos =D

Tuossa satuin sitten selailemaan tulevan synnärin sivujakin ja nytkö sen vasta tajuaa, että meille on tulossa vauva ;o) (Ja nämä kuvat saivat kyyneleen silmäkulmaan..) Että tässä hei vielä jossain vaiheessa mennään synnyttämään. Ja, että se tulee sattumaan.. Katselinpa juuri, että Hyvinkäällä on mahdollisuus synnytysjakkaraan joka huoneessa ja ammeeseen yhdessä huoneessa ja ne ovat kyllä toivelistalla ykkösenä. Tietysti sen lisäksi, etten tahdo minulle tuputettavan kivunlievityksiä (koska en tunne niitä tarvitsevani, ei mitään supersynnyttäjän kruunun havittelua siis.. ;o) ) ja ettei lapselle anneta lisämaitoa. Mitäs vielä. Jostain (se luotetava lähde..) luin, että tässä vaiheessa, siis raskausviikkoja ollessa kasassa 33, kannattaa pakata sairaalakassi jo valmiiksi. Täh, siis ihan oikeasti? Meillä ei ole vauvan sänkyä kasattuna, saati vielä tarpeeksi kestoja tahi vaatteita tulokkaalle. Minäkö alkaisin pakkaamaan sairaalakassia (johon muuten vissisti pakkaan sekä lakuja että salmiakkia..), kun ei muutkaan ole valmiina ;o)

Nyt pitäisi lopetella koneella istumista ja mennä avittamaan lapsukaisia huoneen siivoamisessa. Lupasin meinaan, että mennään hetkeksi pelaamaan yhdessä ennen iltapalaa. Tiedossa siis mukava peli (jota tahkottiin ukkokullan kanssa eilen illalla kiitettävästi..), jossa meidän melkein 5 vee pieksee äiteen mennen tullen..