Ja viittaan tässä parin päivän takaiseen juhlintaan terveistä lapsista. Eipä olla terveitä enää, Minillä on ollut eilisillasta lähtien kuumetta ja nenä alkoi taas vuotamaan. Viime yö oli taas vaihteen vuoksi katkonainen, joten se niistä yli 6 tunnin yöunista. No, kunhan tuo tuleva hammas ja alkava flunssa ovat ohi, niin tervetuloa kunnon unet taasen..

Eipä oltu ulkonakaan tänään sitten kuumepotilaasta johtuen. Ja kyllä käy lapset ylikierroksilla kun ei pääse raittiiseen ilmaan. Äitiäkin jumittaa kiitettävästi tässä koneella.

Mini heräsi äsken pikauniltaan ja nyt kaksikko leikkii huoneessaan yhdessä. Nähtävästi ihan sovussa kun ei taisteluääniäkään kuulu. Ihanaa, kohta tämä helpottaa vielä enemmän kunhan pojat kasvaa. Kohta äitiä ei huoneeseen kai enää päästetäkään. Sitä odotellessa siis..

Elohopea on melkoinen papukaija ja noukkii korviinsa kaiken maailman juttuja. Eilen tuolta tipahtu murolaatikko lattialle ja niitä levisi kiitettävästi ympäri keittiötä. Samassa kuuluikin Elohopean suusta "Voi vissi" (=voi vitsi), mitä äiti on samankaltaisissa tilanteissa sanonut. Ei sano enää. Tänään lounaalla Mini sylki ruokaa suustaan sitä mukaa kun äiti laittoi sisään ja siihen Elohopea tokaisi, että "Ei oo kovin hauskaa". Sanoisikohan äiti samaisissa tilanteissa samoin..

Jepulista jee.