Kai se tästä sutviutuu. Alkaa tuo tavaramäärä vähitellen olla laatikoissa, jotain vielä seilailee ympäriinsä edelleen. Niin, vaatteet yms. pitäisi vielä tunkea jätesäkkeihin. Onhan tässä vielä hyllyn, sängyn yms. purkamisia ja tietokoneen pakkaaminen pois (vasta myyyyöhäään illalla =D). Mutta hyvänen aika sentään kun tuota tavaraa vain on. Ne onkin niin hyvin piilossa kaapeissa ettei sen määrää ymmärrä, ennen kuin pakatessa.

Pojat menevät huomiseksi mummin luokse Keravalle, niin noiden ei tarvitse olla täällä sekasorron keskellä. Varsinkaan kun eivät välttämättä ymmärää, mihin meidän tavaroita raahataan. Mietin vain, miten meikäläisen tissit kestää olla koko päivän erossa Ministä? Kuinkakohan tiuhaan olen pumppailemassa kylppärin puolella. (Kyllä sitä maitoa vain tulee edelleen runsaasti, vaikka Mini on melkein 1v. Siinä teille neuvolantädit!!)

Pitäisi sitten huomisesta lähtien olla ilman nettiä 2,5 viikkoa. Mitenköhän sitä pärjää? Tekee kyllä oikeasti ihan hyvää, mutta vieroitusoireita tulee olemaan ;o) Toisaalta tuon 2,5-viikkoisen ansiosta tavaratkin menevät nopeasti paikoilleen, kun ei muutakaan tekemistä ole..

Tänään aamusta muuten leikkelin Minin kutreja vähän lyhyemmiksi. Alkoi roikkumaan silmillä ja korvien päällä häiritsevästi ja takatukkakin alkoi olemaan melkoinen, joten saksille oli tarvetta. Nyt tuo vaan näyttää aika isolle pojalle uudessa lookissaan. Ja arvatkaapa mikä työ nuo oli leikata. Sai olla melkoisen tarkka ja nopea saksien kanssa kun parturoitavan pää pyöri edestakaisin ainakin sata kertaa sekunnissa ;o)

Nyt pitää kyllä suunnata syömään, niin jaksaa taas pakata. Pitää palailla blogin pariin viellä illasta..