...koska ensimmäiset 5 kg mansikoita on ostettuna :) Mikäs muu on niin selkeä kesän merkki kuin tuoreet mansikat, laatikkokaupalla ;o) Kauppareissulla bongattiin poikain kanssa halpoja mansikoita, joten mitäs tuo 5 kg laatikko niitä olisi enää hankaloittanut meidän kotimatkaa sen kummemmin, joten uudelleenorganisoituani rattaiden lastin, sain kuin sainkin koko helahoidon kotiin asti. Matka kesti ikuisuuden, kiitos ostamiemme herneiden. Kaksi litraa ostettiin ja yksi tuli syötyä jo kotimatkalla, mikä sitten tottakai aiheutti pysähdyksiä minuutin välein..

Välillä sitä hävettää oma tyhmyytensä, sitten ihan kympillä. Tänään aamusta Elohopea heitti lelunsa lattialle ihan tahallaan ja äiti sitten vähän hermostui. Hyvin aikuisena siinä tilanteessa sanoin, että jos heittelee tuolla tavalla lelujaan, niin soitan kaikille sukulaisille, etteivät tuo tuolle mitään syntymäpäivälahjoja, kun ei kerta osaa käsitellä leluja oikein. (joo, kyllä nostan hattua taas tästä loistavasta kommentista, miten sitä osaakin keksiä ne oikeat sanat joka tilanteessa..). No kauppamatkalla soitin siskolleni ihan muuten vaan ja Elohopea pelästyi, että soitan tuon lahjajutun takia. Hyvähyvä äiti. Josko sitä oppisi joskus miettimään mitä suustansa päästäisi..

Ei tuonut tänään vielä posti kirjettä yliopistolta (miten niin olen malttamaton..), mutta hurjan kokoisen vesilaskun kylläkin. Nyt alkaa säännöstely veden suhteen meidän huushollissa..

Mutta nyt vaikka kirjan pariin sohvalle kun kaksikko on unten mailla vielä jonkun aikaa. Nukkua ei kannata, kun sammahdin jo poikien huoneessa lattialle tuossa tunti sitten..