Pojalla on tulossa poskihammas läpi ja on ollutkin sitten melkoisen kiukkuista miestä koko päivän tähän asti. Aamulla herättiin ihanasti klo 5.30, eikä poika suostunut nukahtamaan enää sen jälkeen. Voitte uskoa että oli hieman huonolla tuulella..sekä poika että äiti. Kaikki kiukutti, mikään ei ollut hyvin, ruoka ei maistunut, mutta maitoakaan ei suostunut juomaan. Sylissä ei hyvä, mutta lattiallakaan ei halua olla yksin..

Ainoa ratkaisu pulmaan olikin sitten ulos lähteminen. Oltiin puistossa melkein 1,5 tuntia ja poika touhusikin tyytyväisenä ikäisensä kaverin kanssa. Möyri lumihangessa, veti pulkkaa perässään, teki lumitöitä lapiolla ja juoksenteli ympäriinsä. Kotimatkalla tuttu kiukku kyllä alkoi taas nostaa päätään. Ei halunnut istua pulkassa vaan kiepsahti sieltä aina pois ja halusi kävellä juuri väärään suuntaan ja suuttui kun ohjasin kotia päin. Loppumatkan reissasikin äitin kainalossa vaakatasossa ja pulkka tuli tyhjänä perässä. Kotona kiukuttelu jatkui, mutta suostui jo syömään ruokaakin, itse. Jos äiti erehtyi koskemaan lusikkaan, oli huuto melkoinen..

Nyt poika nukkuu tyytyväisenä sängyssään, oli melkoisen väsynyttä miestä sinne laitettaessa. Masu on täynnä särkylääkettä ja ruokaa, joten toiveissa on että nukkuisi erittäin pitkät päiväunet..

Pyykkikone pyörii ja lasagne on jo uunissa. Kuivumassa olleet pyykit pitäisi kiikuttaa kaappiin vielä ennen kuin nuo uudet saisi kuivumaan. Nyt on kuitenkin pakko hengähtää ja syödä jotain. Eiköhän tämän lepotauon jälkeen taas jaksa paremmin. Toivottavasti hyvin syönyt ja hieman levännyt äiti jaksaa pojan kiukuttelua paremmin kuin tähän asti..