Tämä viikonloppu ollaan taas oltu menossa. Mutta vaihtelua sekin.

Eilen mentiin miehen vanhempien luokse Vantaalle. Poika oli taas elementissään, ei noin riiviö ole vielä mummin ja vaarin luona ollutkaan. Juoksi vain paikasta toiseen, tutki paikkoja, yritti aukoa kaappeja, istui tietokoneella ja ennen kaikkea, ei pysynyt hetkeäkään paikallaan..

Vaarin kanssa pelleili taas sydämensä kyllyydestä. Vaari teki ensin jotain hauskaa ja poika teki saman perässä..ja naurua päälle :) Loppuvaiheessa meni siihen, että sanoi vaari mitä tahansa, sai pojalta isot naurut.. =D

Tänään oltiin Keravalla omien vanhempieni luona. Ensin äidillä ja sitten isällä. Molemmissa paikoissa pojalla vain riitti sitä energiaa vaikka muille jakaa. Itse vain katsoo väsyneenä vieressä, että miten se edes jaksaa.. ;o)

Paapan kanssa paras huvi oli olla piilosilla vaatehuoneessa. Paappa istui pimeässä vaatehuoneessa ja poika avasi oven ja sanoi PÖÖ, kikatusta päälle. Välillä meni itsekkin vaatehuoneeseen, mutta ei jaksanut odottaa että joku tulisi etsimään, vaan avasi itse oven ja hihkaisi onnessaan PÖÖ..

Nyt olen alkanut vähitellen jo siirtymään mammahousuihin..menee muutamat normaalit housutkin vielä jalkaan, mutta kyllä nuo äitiyshousut on mukavemmat jalassa, täytyy myöntää..kyllähän tuo masu tuosta vähitellen alkaa kasvamaan.. :)

Pojan hieno maja muuten kököttää edelleen täällä olkkarissa. Raaskisikohan se vähitellen jo purkaa pois siitä. Toisaalta siihen alkaa jo tottumaan, kai se muuttuu kohta sisustukselliseksi elementiksi, jota ei enää voi siirtää ;o)