Taisin juuri kirjoitella viimeksi siitä, että saa vetää ruksin seinään jos saan aikaiseksi jumpata täällä kotona. No, nyt pitäisi enää päättää että mihin seinään sen vedän ;o)
Kyllä..jumppasin äsken, löysin netistä odottajan selkäjumpan Täältä (http://www.selkaliitto.fi/oss/index.htm) ja tunnollisesti tein kaikki liikkeet, olo on loistava tällä hetkellä. Nyt kun saisi vielä aikaiseksi jumppailla pari kolme kertaa viikossa, niin olisi aika bueno :)

Tänään illalla lähdetään kaverin kanssa taas lenkillä, tätä olenkin odottanut koko viikon :) Sitä kun ei yksin saa aikaiseksi lähteä lenkille, ei sitten millään. No, tuo viikottainen kävelylenkki, uiminen ja jumppailu on kyllä jo erittäin hyvä liikuntasuoritus..ja luulisi kilojenkin pysyvän poissa, syömisetkin kun on nykyään jo hallinnassa. Syön kun on nälkä ja monipuolisesti. Herkuttelujakin on tottakai välillä, mutta ei mitään älytöntä mässäilyä.

Tänään käytiin ottamassa pojasta passikuvat. Kuvaus meni hyvin, poika istui hievahtamatta paikallaan tuolilla ja tuijotti lumoutuneena valokuvaajan hienoa kameraa (insinöörin poika nääs..), eikä tarvinnut ottaa kuin se yksi ainoa kuva. Poika on kieltämättä vähän pöllästyneen näköinen kuvassa, mutta niin nuo lapset taitaa yleensä olla..

Vielä 7 viikkoa lomalle lähtöön. Sitten jouluna maataankin lämpimässä etelän auringon alla ja nautitaan auringosta, hiekasta, merestä ja yhdessäolosta. Kyllä sitä ollaan jo odotettukin :)

Pikkuinen innostui masussa äitin jumppailuista ja aloitti oman jumppatuokionsa samaan aikaan. Saa se edelleen vaan hymyilemään.. :)