Eilen oltiin illasta vielä lenkillä pojan kanssa. Lenkkeiltiin tuolta meidän postituslistalta yhden uuden äidin kanssa (lapset rattaissa mukana..) ja juteltiin paljon :) Molemmat kun raskaana, niin kummasti sitä juttua riittää ;o) Lenkin jälkeen mentiinkin saunaan. Löylyssä käytiin miehen kanssa vuorotellen, poika kun ei löylyyn halunnut vaan jäi mielummin suihkun puolelle ammeeseen leikkimään ja lotraamaan.

Poika on alkanut nukkumaan öisin hyvin! Melkein 1,5 vuoden rikkonaisten ja erittäin huonosti nukuttujen öiden jälkeen on kyllä erittäin luksusta nukkua koko yö ilman heräämisiä..Eilenkin illalla poika meni 21 nukkumaan ja nukahti itsekseen sänkyyn ja heräsi ensimmäisen kerran vasta 8.30 aamulla :)

Mies ja poika lähti aamusta mummin ja vaarin luokse koko päiväksi, äiti jäi kotiin viettämään vapaapäivää :) No, syykin tähän kyllä löytyy. Tänään tulee tuo Tupperwaren ryhmänjohtaja luovuttamaan sen laukun ja pitää sellaisen briefauksen koko hommasta. Sen jälkeen täällä meillä on vielä Tupper-kutsut. Joten aamu on mennyt siivotessa ja leipoessa, eli se siitä vapaapäivästä ;o)

Jokseenkin oli haikeaa katsella ikkunasta kun mies ja poika kävelivät bussipysäkille päin..vaikka ei tuo poika taida ehtiä äitiä kaipaamaan päivän aikana pahemmin. Sen verta paljon nauttii olostaan mummin ja vaarin luona..