Miehen loma kun alkaa olla loppumaisillaan, tylsää. Kaikkea tähän onkin sitten mahtunutkin..

Jossain oli juttua siitä, että yleensä loman ensimmäinen viikko menee tapellessa, kun työssäkäyvä puoliso tulee sotkemaan totutut rutiinit ja häiritsee normaalia arkea. Entäs kun lomaa on vain se viikko?

Myönnetään. Kyllä meidänkin on tullut tapeltua muutamaan otteeseen tämän viikon aikana, viimeksi eilen. Ihan tyhmistä jutuista loppujen lopuksi alkoi koko känä, niin kuin kai suurimmat osat riidoista. No, sovittu ja melkein unohdettu, ainakin puhdisti ilmaa.

Eilen Elohopea päätti jättää taas nukkumatta päiväunensa. (Hitsivie, eikai tuo ala jo ennen 2v-synttäreitä niitä lopettaa..) Illasta meno alkoi olemaan sellaista, että katsottiin parhaimmaksi lähteä hetkeksi aikaa pihalle. Elohopealle kuravaatetus päälle ja sateeseen. Mini matkusteli tyytyväisenä liinassa mukana ja katseli maisemia. Elonhopea yritti tyhjentää vesilätäköitä ja istuskeli jokaisessa vastaan tulleessa sellaisessa, leveä hymy naamallaan.

Tänään käväistiin tuolla Kierrätyskeskuksessa mutta olin vähän pettynyt tarjontaan. Tiedän kyllä, ettei tavarat siellä mitään priimakuntoista ole, mutta nuo oli aika huonossa kunnossa ja hinnat olivat taas törkeän korkeat. Keittiöön kun oltaisiin tarvittu kaksi tuolia lisää, mutta kai se on pakko sitten suunnata Ikeaan niitä hakemaan. Yksi kirja tarttui kuitenkin matkaan (Jean P. Sasson, Prinessa), niitä olisin kyllä tonkinut enemmänkin, jollei tuo ukkokulta olisi hoputtanut vieressä..No, meikäläinen palaa sinne vielä ja ostaa toivottavasti paljon kirjoja lisää.. =D

Mutta nyt takaisin puurtamaan noiden meidän kotisivujen pariin. Taas kun puolen vuoden jälkeen on inspiraatiota tehdä niille jotain.. ;o)