Pojat nukkumassa, Elohopeakaan ei ole yskinyt parvekkeella vielä kertaakaan, toivottavasti tänään saa nukuttua kunnon päiväunet, eilen kun jäi yskimisen takia vähän heikoksi tuo saldo.

Yö muuten meni ihan ok, Mini ei tainnut herätä kuin kerran tai kaksi syömään :) Elohopea yski jonkin verran yön aikana ja aamuyöstä kävin antamassa lisää yskänlääkettä niin sai nukuttua taas, mutta turhaa siis maalailin piruja seinille, onneksi..

Tänään ollaan oltu neljän seinän sisällä koko päivä. Luulen, että Elohopean yskän takia on parempi olla ulkoilematta, niin saa parantua rauhassa, riehuminen sitä kun ei ainakaan helpota ;o) Meidän tuurilla ulkona onkin paistanut aurinko ihanasti koko päivän ja lämmintäkin on tainnut olla. Huomenna kun voitaisiin uskaltautua ulos varmasti sataa..eikö se yleensä niin mene =D

Tänään onkin tullut sitten pestyä pyykkiä, tuon eilisen oksentelupäivän tuloksena kun pyykättävääkin löytyi ihan kiitettävästi. Kaksi koneellista olen pyörittänyt (juu, tottakai omin pikkukätösin..=D) ja saa luvan riittää tältä erää. Vähän sain raivattua tätä tietokonepöytääkin, vaikka edelleen näyttää kamalan sekaiselta. Tämä on kyllä niin ihmeellinen roinamagneetti..kuten koko asuntokin. Koko ajan saisi olla raivaamassa..

Elohopea on innostunut laulamisesta. Tänään on lauleskellut Jani Wickholmin biisejä sydämensä pohjasta, se on melkoisen suloisen kuuloista kun tuo vedättää :) Suurin suosikki lasten lauluista on "popsi popsi porkkanaa..", sen osaa koko laulun jo..ja me lauletaan sitä yhä uudelleen ja uudelleen...

Mini taasen on keksinyt liikkumisen riemun, tuo pakittaa ja pyörii, niin että pääsee liikkumaan haluamaansa suuntaan, tai ainakin johonkin suuntaan. Muutaman kerran tuota on saanut olla pelastamassa kun on pakittanut kirjahyllyn tai lipaston alle, eikä sieltä omin avuin pääse pois..

Kunhan ukkokulta tulee kotiin, niin suuntaan kyllä pihalle, yksin. Pakko saada raitista ilmaa välillä.