Kerrankin olen ollut ahkera. Näitä päiviä onkin harvassa..

Aamusta mentiin kauppaan ja ostettiin kutakuinkin loppuviikoksi ruokaa, raahasin yksin kaiken kotiin ja ilma oli erittäin hiostava. Kyllä hiki valui kotiin päästessä. No, toiveissa on että myös kaloreita paloi ;o)

Pojan nukkuessa päikkäreitä sain syötyä (ja istuttua hieman koneella..), ajattelin myös tiskata, mutta poika päättikin herätä vajaan tunnin unien jälkeen, loistavaa. Onneksi ehdin edes syödä, niin ei tarvinnut tehdä sitä pojan perässä juoksemisen välissä.. Niin, pyöritin myös sekä tiski- että pyykkikoneen. (olo tuntuu ahkeralta..) Kyllä tuota pyykkiä tuleekin ja meitä on vain kolme. Minkälainen se pyykkimäärä on sitten, kun lapsia on muutama lisää?

Poika oli taas elementissään herättyään. Juoksi ympäri asuntoa, repi cd:tä alas torneista (taas kerran..), kävi kukkapöydän luona kiusaamassa kukkaraukkojani, tökki myös sormellaan kaktuksia. Kaatui huoneessaan tuolillaan, kiipesi fiksuna sen päälle seisomaan. Sain ihme ja kumma tiskattua tuossa välissä, vaikka poika olikin osan ajasta lahkeessa kiinni.

Olen ajautunut todella alas. Nykyään pojan juodessa sylissä maitoaan, katselen nelosen deittiä. Kuinka tylsäksi elämä voikaan muuttua. Kiinnostavaa lukea muiden älyvapaita viestejä...pitäisi kai lopettaa ennen kuin tulee tavaksi.

Eilen oltiin vielä illalla läheisessä leikkipuistossa, oli paras viedä poika ulos purkamaan energiaansa. Mentiin puistossa kutakuinkin kaikki vehkeet läpi, poika kylläkin tykkäsi formula-autosta, missä sai istua itse kyydissä ja ajaa. Siinä sitä istuskeltiin kyydissä pojan päristellessä tyytyväisenä. Pääsihän isi ja äitikin vauhtiin, laskettiin likumäestä, kiipeiltiin kiipeilytelineellä ja keinuttiin, onneksi puistossa ei ollut muita ;o)

Ostin kaupasta kalaa, onneksi se kalatiskin mies laittoi sen fileeksi, itse en sille olisi mitään kyllä osannut tehdä. Kotona laitoin kumihanskat käteeni (uskokaa tai älkää..) ja siirsin kalan uunipellille. Ajatus koskea raakaan kalaan...tai enemmänkin sen nahkaan..

Nyt tuoksuu taivaalliselle, katsotaan josko sitä uskaltautuisi tehdä useamminkin kalaa..pitää odottaa vielä miehen tuomiota..