Lääkäristä kotitutuneena, saldona Minillä korvatulehdus molemmissa korvissa. Nyt hoivaillaan sitten pikkupotilasta täällä kotona ja toivotaan äidin rakkauden ja huolenpidon tekevän ihmeitä. Huomiseksi kun on liput ostettuna, suuntana Hämeenlinna ja Tomaatteja! Tomaatteja!. Pojat pitäisi viedä mummille yökylään ensimmäistä kertaa elämässään. Vähän mietityttää tuon pikkupotilaan suhteen, mutta..

Eilinen olikin melkoinen. Mini oli äidin sylissä aamusta iltaan, kirjaimellisesti. Tuo nukkui päiväunensa äidin sylissä, teki kaiken. Ja jos ei saanut olla sylissä, huusi. No, tänään on jo kiipeillyt erinnäisiin paikkoihin ja on jaksanut leikkiäkin, eli eiköhän pahin ole jo ohitse. Äidin syli on kyllä pop edelleen.

Ukkokulta on iltaan asti menossa, noilla kun on töistä virkistysiltapäivä tänään. On tuo kyllä ansainnutkin, raskaan työn raataja (tietokoneen ääressä aamusta iltaan..). Minä olenkin sitten yksinhuoltajana tämän päivän. No, kunhan pojat ovat yöunilla, rojahdan minä sohvalle sipsipussin ja äitienpäivälahjan ääreen. Mikäs siinä on ollessa.

Aamulla herätys oli taas klo 5.30 jälkeen, mutta on kai ymmärrettävää pikkupotilaan suunnalta. Eilisilta hujahti yöhön asti tässä koneella, kun innostuin päivittelemään meidän kotisivuja piiiitkästä aikaa. Kunhan nuo pääsykokeet ovat ohitse, niin käyn sivujen kimppuun kunnolla ja myllerrän ne ylösalaisin.. (Aikaan jälkeen pääsykokeet, on kyllä kasattuna muutama muukin juttu tehtäväksi..)

Mutta nyt pyykkikone kuuluu piippaavan kylppärissä, joten paras kiiruhtaa sen kimppun.