Kylläpäs meillä näitä juhlia riittää. Tänään oli asukaspuiston joulujuhla ja suunnattiinkin sinne heti aamusta. Ohjaajat olivat koristelleet paikan hienoksi ja olipa siellä nurkassa myös joulukuusi, mitä poika kävi ihailemassa ja hypistelemässä useampaan otteeseen, taustalla soi joululaulut ja lapset saivat tonttulakit päähänsä. Poikakin piti yllättävän kauan lakkia päässään, ennen kuin kekkasi että sen voi myös ottaa pois :) Laulettiin joululauluja yhdessä ja sen jälkeen saatiin riisipuuroa, pipareita ja joulutorttuja. Yllätys yllätys että meidän poika söi hyvällä ruokahalulla kaikkea :)

Isillä on tänään firman pikkujoulut joten ollaankin pojan kanssa koko päivä kahdestaan, iltaan asti. Sanoinkin miehelle että on sitten niin kauan siellä kun haluaa, ei tarvitse meidän takia kotiin lähteä. Tutustuu uusiin työkavereihin ja pitää hauskaa. (aloitti ko. työpaikassa viikko sitten..). Pitäisi vain keksiä meille jotain tekemistä iltaan asti, jotain erikoista. Ajattelin että tänään haetaan pojan kanssa kuusi ja loput koristeet varastosta ja kasataan se tuonne olohuoneen nurkkaan, luopahan edes vähän joulun tunnelmaa..

Mitäs muuta. Ajattelin että jos saataisiin aikaiseksi lähteä kauppaan jossain vaiheessa, niin voisin hyvällä omallatunnolla ostaa sipsipussin ja syödä sen aivan yksin pojan mentyä nukkumaan :)

Eilen saatiin vihdoin ja viimein se kantoliina. Kokeiltiin illalla sitten heti myös sidontoja. Aluksi harjoittelin pojan ison nallen kanssa, mutta poika tahtoi välttämättä nallen tilalle, joten kokeiltiin myös pojan kanssa. Poika tykkäsi ainakin selkäsidonnasta ja hihkui riemuissaan kyydissä kun kierreltiin ympäri asuntoa, lonkkasidonnassakin tykkäsi olla. Eiköhän me tuon liinan kanssa pärjätä hyvin etelässäkin, varsinkin kun isäni (pojan paappa siis) oli innoissaan valmis kantamaan poikaa liinan kanssa vaikka koko viikon. Välillä on vähän vaikeaa uskoa että oma isäni on niin tajuttoman innostunut kantoliinoista ja kestovaipoista.. ;o)

Niin..ja kestovaippakokoelmakin karttui taas eilen, kun hain muutamat lisää :) EIköhän me näillä päästä vähitellen alkuun.. :)

Sain juuri imuroitua. Kyllä sitä hiekkaa taas oli kertynyt kamalasti. Vielä jos saisi aloitettua tuon ruuan ennen kuin poika herää päiväuniltaan..