Huh, on se juhliminen vain rankkaa. Nyt on Minimiestä juhlistettu koko puolen suvun voimin ja lahjoja (mieluisia sellaisia) tuli mukavasti. Talo oli täynnä porukkaa ja lämpötila kohosi mukavasti, kiitos paahtavan auringon.

Aamusta oltiin koko porukan kanssa suihkussa, poikien polskiessa ammeissaan. Sitä ennen oltiin syöty kiireetön aamiainen ja siivottu paikkoja. Edellisenä iltana ei vaivauduttu siirtämään kelloja etiäpäin sitä vaadittua tuntia, vaan ajateltiin tehdä se vasta seuraavana aamuna. No, suihkusta tultuani kelloa katsoessani ajattelin, että onpas mukavan paljon aikaa vielä touhuta ja laittaa kaikki valmiiksi..kunnes armas ukkokulta pilasi ilon kertomalla, että aikaa on oikeasti tunti vähemmän..

Tuliko kiire? Hieman joo.

Ja oli kuulkaas traumaattinen kokemus Elohopealle koko synttärisysteemi. Ei ollut sitten yhtään mukava juttu että synttärit olivat pikkuveljen, kuten lahjatkin. Yritin muistuttaa, että Elohopealla on omat synttärit sitten kun ulkona on lämmin ja voi käyttää sortseja pihallakin (joo, meikäläisen tuurilla kesä tulee ennen aikojaan ja sitten olenkin pinteessä..). Mutta ei auttanut ei..

Mutta kohta voisi harkita nukkumatin treffaamista. Olisi sitten mukamas pirteä äiti aamulla..