Tänään ollaan oltu ulkona ja paljon :)

Heti aamusta lähdettiin pojan kanssa kävelylenkille teki kyllä hyvää kun sai itsensä raahattua liikkumaan. Ulkona oli raikkaan kirpeä syysaamu ja oli niin kaunista. Sitä jotenkin hengitti niin syvään ja imi itseenä sen kaiken syksyisen ihanuuden.. (meneepäs aikas runolliseksi..).

Pojan päiväunien jälkeen lähdettiin uudestaan ulos. Käytiin Kelassa viemässä muutama paperi ja sen jälkeen suunnattiin puistoon, missä poika touhusikin onnessaan. Auringossa oli oikeasti todella lämmin ja mieli olisi tehnyt riisua takki pois, mutta onneksi se pieni järjen hiven käski pitää päällä, ei kiitos uudestaan kipeäksi.

Illaksikin sain suunniteltua jo ulkoilua, kaveri antaa meille vanhat matkarattaansa ja sovin, että käydään tänään hakemassa ne pois, tulee sitä tarpeellista liikuntaakin.. mies ei varmaan vain ole innostunut lenkistä, sinne kun on niin turkasen iso mäki mentävänä ;o)

Huomenna taidetaan lähteä käymään Keravalla vanhempieni luona. Sunnuntaina miehen kanssa kahdestaan leffaan..kyllä tätä on jo odotettukin. Kiva päästä viettämään vähän aikaa ihan kahdestaankin :)