Tänään alkoi muskari joululoman jälkeen. Ilmoittautuneita oli 8 äitiä lapsineen, 7 meistä oli paikalla, näistäkin 4 tuttuja syksyltä :) Poika oli aivan innoissaan nähdessään tuttuja kavereita ja päästessään tuttuun paikkaan, kai tiesi heti mitä tänne oltiinkaan tultu tekemään..

Syksyllä poika halusi muskarissa olla paljon sylissä eikä oikein innostunut leikeistä, nyt olikin sitten toinen ääni kellossa. Poika juoksi musiikin tahdissa hurjaa vauhtia, hyppi ja pomppi silloin kun pitikin ja katseli ohjaajalta mallia mitä piti tehdä. Poika meni karhunkävelyä ja matki kaiken mitä ohjaajatätikin teki. Nautti silminnähden touhusta. Äidillä alkoi kyllä puhti loppumaan loppuvaiheessa, poikaa kun olisi pitänyt hyppyytellä ja nostella, milläs teet sellaisia tämän mahan kanssa..

Ensi viikolla alkaa vielä seurakunnan perhekerho ja asukaspuiston lauluhetketkin, loman jälkeen siis mukava palata tuttuihin rutiineihin ja ohjelmiin :)

Tänään olisikin Tupperware-peruskoulutus illalla, mies saa taas olla pojan kanssa kahdestaan. Vähän oli nyreissään ensin asiasta kuultuaan, mutta pakkohan äidilläkin on joskus olla sitä omaa aikaa ja mahdollisuus mennä ilman huonoa omaatuntoa. Tämä on nyt vähän kuin harrastus minulle, joten eiköhän se ole hyväksyttävää..

Kunhan tuo pyykkikone on pyörinyt loppuun, olen saanut ruuan alulle ja poika herää päiväuniltaan niin suunnataan kyllä takuuvarmasti puistoon leikkimään..ellei tuo sää nyt yhtäkkiä muutu tuosta aivan kamalaksi. Tällä hetkellä paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta..ulkoileminen ihan houkutteleekin jo.. :)