Tuossa muutama päivä sitten poika kaiveli hoitolaukkuaan, otti sieltä mukaansa jotain ja käveli suoraan vessaan. Ensimmäisenä mieleen tuli että kohta on pöntössä taas vaihteeksi jotain, mutta kuulinkin pyykkikoneen luukun käyvän. Myöhemmin mennessäni vessaan löysin pyykkikoneesta puhtaan kertakäyttövaipan ;o) Poika on tainnut katsella äidin laittaessa kestovaippoja koneeseen, kun oli muitakin vaippoja siellä pesemässä..

Tänään satoikin aamulla taas vettä (ja taitaa sitä tulla edelleenkin..) ja suunnattiinkin puiston sijaan kirjastoon. Samalla reissulla kyllä käytiin kaupassa ja apteekissakin. Kaupasta löytyikin mukavasti kaikkea..ostin pojalle college-asun ja college-paidan sekä itselleni olohousut kotiin ja veluurihupparin. Näihin kaikkiin meni vain 30 euroa. Pitää vielä tuo ukkokultakin raahata kauppoihin mukaan josko löytäisi itselleenkin halvalla uusia vaatteita..

Kirjastosta lainasin melkoisen kasan luettavaa itselleni..nyt kun on saanut tuon lukemisharrastuksen elvytettyä, niin ahmimisvauhti on melkoinen.. :)