Kylläpäs sitä on ollutkin outoa tänään, kun mies meni aamusta heti normaalisti töihin eikä olekkaan enää meidän kanssa suurinta osaa päivästä kotona..

Aamusta oli tarkoitus käydä vain piipahtamassa meidän Tupperin ryhmänohjaajan luona hakemassa muutama tavara, mutta siellä venähtikin sitten yli 1,5 tuntia. Pojat leikkivät keskenään ja minä kaivoin samalla vaatekasseja etsien meidän pojalle vaatteita ja löytyihän niitä vaikka millä mitalla. Ihania vaatteita sain ostettua, todella hyväkuntoisia ja halvalla. Saatiin vielä kahvitkin ja poika mutustelikin tyytyväisenä keksiä. Suunnitelmissa oli kyllä mennä kauppaan samalla reissulla, mutta sieltä lähtiessä kello oli kuitenkin sen verran paljon, että päätin suunnata suoraan kotiin laittamaan ruokaa niin päästäisiin vielä päiväunillekkin normaalisti..

Poika on pitänyt aurinkolasejakin kiltisti päässään ulkona, itse asiassa on aika tyytyväistä poikaa ne päässään. Juttelee hirmuisesti ja on tottakai aivan ylisöpö niiden kanssa.

Tänään miehellä onkin taas sählyilta ja tulee vasta seitsemän aikaan kotiin. Me varmaan sunnataankin pojan kanssa puistoon kunhan heräilee tuolta päiväuniltaan jossain vaiheessa. On taas niin ihana ilmakin että pakkohan tuonne on lähteä, kamalaa tuhlausta olisi istua koko päivä sisällä..

Pitäisikin viikata taas kaappiin puhtaat pyykit ja laittaa nuo koneessa olevat vastapestyt taas kuivumaan. Välillä tuntuu että tämä pyykkirumba on loppumaton, vaikkei tuo kone pyöri kuin kolme neljä kertaa viikossa. Sitä kun saisi vain aikaiseksi laittaa nuo kuivuneet pyykit vähän nopeammin kaappiin eikä roikottaisi niitä tuossa narulla niin kauaa että uudet pitäisi saada tilalle. Ehkä siihenkin oppii, kun tuo pyykkimäärä lisääntyy toisen vaipatettavan ja puetettavan tullessa taloon..

Tänään pesinkin sitten jo ensimmäisiä vauvan vaatteita. Voikin olla hasuua ripustella noita 50 cm kokoisia potkuhousuja kuivumaan. Nyt kun tuolla narulla pienin koko on ollut tuota 90 cm..

Pitäisiköhän sitä aloitella edes vähän tuota ruuanlaittoakin ennen ulos lähtöä..