Aamusta lähdettiin lenkille miehen ja pojan kanssa, aikaa kuluikin melkein 1,5 tuntia. Kyllä hiki virtasi, olin valmis jo alkumetreillä kääntymään takaisin, mutta mies sai puhuttua ympäri. Meidän reitti kulkee läheisen golf-kentän ympäri ja suunniteltiin taas, että sitten kun ollaan rikkaita, niin aloitetaan golfaus. Jo ne kentät on niin kauniita, että mieli lepää..

Vanha kaveri kävi tänään kylässä. Viimeksi oltiinkin nähty helmi-maaliskuussa. Aina tuo yhteydenpito kavereihin meinaa jäädä, pitäisi vaan saada otettua niskasta kiinni itseään ja hoitaa noita kaverisuhteita paremmin...
Poika olikin taas kerran elementissään kun oli vieraita. Meno oli taas sen mukaista. Kaverin sylissä istuessa otti paidan kauluksesta kiinni ja kurkkasi sisään, samoin kurkisti hameen alle ;o) Naisten mies pienestä pitäen...

Illalla käytiin vielä ostamassa jätskit taas kerran..mutta tekosyynä on erittäin hyvä käyttää näitä helteitä ;o)

Mies on taas lomalla ensi viikon. Nyt oltiin fiksumpia ja ollaan jo järkätty paljon ohjelmaa koko viikoksi, ettei jämähdetä tänne kotiin ja käydä loppuviikosta toistemme kurkkuihin kiinni...liiallinen yhdessäolo neljän seinän sisällä saa huonot piirteet esiin toisesta..ja itsestä..

Olo on ollut aika hyvä, mitä nyt väsyttää kamalasti, vaikka poika nukkuikin kerrankin koko yön heräämättä. Toisaalta sitä toivoo niitä pahoinvointeja, ainakin tietäisi olevansa raskaana..