Päätettiin vähän lähteä pois kotiympyröistä ja suunnattiin auton nokka kohti Turkua. Syykin kohteelle oli, sillä kesälomareissulla jäi Linnassa käynti väliin Tall Ship Racen vuoksi (jonka vuoksi sattumoisin parkkipaikat olivat hieman vähissä..). Aamulla oli innostunutta porukkaa heti herättyään. Elohopea ei meinannut pysyä housuissaan ja veteli ihan ylikierroksilla, Mini taasen vetkutteli ja vetkutteli niin syömisen kuin pukemisenkin suhteen. Meillä oli hermot ratkeamispisteessä jo ennen kuin matka oli ehtinyt edes alkaa.. ;)

Mutta itse reissu meni mukavasti. Automatkan Typsy nukkui melkein kokonaisuudessaan, pojat laskeskelivat tunneleita ja leikkivät leluillaan. Perillä suunnattiin suoraan Linnalle, syötiin pikkiriikkinen välipala ja kulutettiin melkein 2 tuntia linnaa tutkiessa. Pojat tykkäsivät aivan valtavasti, minä ja Ukkokulta oltiin sitä mieltä, että oppaat/vahdit/mitkälie seurasivat meitä ja ilmestyivät paikalle aina kuin tyhjästä aiheuttaen melkein sydänkohtauksen ;) Ja moitteitakin saatiin, kun käytettiin kuvia ottaessa salamaa..kun ei oltu ihan oikeasti nähty mitään sitä kieltävää kylttiä. Mutta tottelevaisesti napsittiin kuvia jatkossa ilman sitä. Mutta oli se linna hieno ja mielikuvitus lähti liikkeelle. Olisi siellä ollut hienoa olla upeissa vaatteissa käyskentelemässä pitkin linnan käytäviä, viettää aikaa rouvain huoneessa ja emännöidä illallisia. Tai sitten virua siellä vankiselleissä tai kuljeskella vanginvartijana kuuntelemassa vankien huutoja..tai..tai..

Linnasta suunnattiin vähän lähemmäksi keskustaa ja jätettiin auto parkkiin. Käveltiin joen rantaa pitkin maisemia ja paatteja ihaillen ja pitkällisen kävelyn jälkeen päästiin kartalle ja suunnattiin kohti Hesburgeria. Kyllä maistui sen reippailun jälkeen ruoka koko poppoolle. Kotimatkalla tuli sitten mutkia matkaan. Me kun satuttiin olemaan ajelemassa kotia kohti onnettomuuden sattuessa ja jouduttiin ajamaan vanhaa Turun tietä melkein loppumatka. No onneksi ei tuonut niiin suuria mutkia meidän matkaan ja onneksi onnettomuudessa ei kärsitty henkilövahinkoja..

Kotona oli väsynyttä porukkaa Typsyä lukuunottamatta. Tuo kun veteli unia kotimatkalla autossa ;) Mutta onpahan sammunut jo...vihdoin ja viimein.

Huomenna pitäisi taas suunnata kohti Helsinkiä ja One Way Housea. Meillä on siellä Venäjän reissun tiimipalaveri. Tasan kahden viikon päästä istun bussissa matkalla kotiin, haikein mielin mitä luultavimmin. Ikävä tottakai omaa perhettä, mutta luulen kyllä, että meikäläisen sydän jää sinne maahan, niiden ihmisten keskelle

Nyt pitänee suunnata alakertaan ja tuhota loput 28 metristä lakua. Eilen oltiin Keravan Sirkusmarkkinoilla ja vanhan tavan mukaan matkaan tarttui myös lakua..määrä kyllä on ennätys..

Kohti uutta viikkoa siis!