Nyt esikoinenkin alkaa jo olemaan paranemaan päin, toivottavasti. Tuo yskä vain on vielä aika pahana. Viime yö meni vähän huonosti taas, poika yski aivan kamalasti, vauva söi tiheään, joten äiti nukkui melko vähän ja huonosti. Nyt ei ihme ja kumma ole vielä väsy. Pitäisi kai oikeasti siltikin suunnata sänkyyn..

On ollut vain vähän tylsää, kun ei olla viikkoon päästy pojan kanssa puistoon. Tuo ei vain oikein saisi juoksennella tms. ennen kuin yskä paranee. Ei lääkäri sitä kieltänyt, mutta kokemuksesta tiedetään jo, ettei ainakaan helpota tilannetta. Nyt ulkoilut on sitten rajoittunut pelkkiin kävelylenkkeihin pojat rattaissa. Eilenkin tehtiin aamusta 1,5 tunnin lenkki ja illasta tein vielä 45 minsan lenkin päälle. Ainakin tulee liikuttua ;o)

Huomaa, että siitä on muutama vuosi aikaa kun olen ollut opiskelemassa viimeksi. Menen aikuisrippikouluun ja ensimmäinen tapaamiskerta on ensi keskiviikkona. Postissa tulikin sitten ennakkotehtävät ja tämä äiti on innoissaan käynyt tehtävän kimppuun ;o) Mies katselee vieressä silmät pyöreinä..

Ukko kun ei tuota opiskelua niin rakasta, nyt valmistuttuaan kuulemma saa myös jäädäkkin opiskelut siihen. Minä taas. Luultavasti ikuinen opiskelija. Minä olen se luonnonoikku, joka rakastaa opiskelemista..

Esikoinen nukahti sänkyynsä ihan itse, nuokkui jo itseasiassa isin sylissä sohvallakin. Vauvakin nukkuu kopassaan (jokseenkin kuuluu jo tuttua tuhinaa ja ääntelyä..) outo olotila, omaa aikaa ja kello vasta 21.

Mutta nyt siis imettämään pikkuista.

Pitäisi muuten saada aikaiseksi päivittää tuota lukemieni blogien listaa, sieltä puuttuu aika moni, jota seuraan nykyään..