Lihaperunasoselaatikko on jo uunissa, pyykkikone pyörii, neuvolassa on käyty kuten myös tekemässä viikonlopun ruokaostokset. Vielä pitäisi pedata sänky (juu..tähän aikaan päivästä vielä petaamatta..), viikata nuo puhtaat harsot narulta pois ja ripustaa jossain vaiheessa nuo nyt koneessa olevat pyykit kuivumaan. Tunnin päästä tulevat nuo hoitolapsetkin taas :)

Saas nähdä miten tänään menee. Viimeksi kun tuo ukkokulta oli kotona koko sen ajan kun lapset olivat hoidossa, nyt joudun pärjäämään yksin noiden kolmen kanssa. Yhdistelmä, sylissä viihtyvä 5 kk ikäinen vauva, 1,5-vuotias vauvasta mustis taapero sekä uhmaikäinen 2,5-vuotias, luultavasti tekemistä riittää ;o) Mies sanoi, että tänään saattaa mennä vielä myöhempään töissä kun jossain projektissa on deadline, toisaalta taas saattaa tulla jo vaikka kuinka aikasin..

Illalla vielä lupasin mennä kaverin kanssa lenkille. Koko viikko on pitänyt lenkkeillä yhdessä, mutta aikataulujen yhteensovittaminen on ollut hankalaa. Aina on jommalla kummalla ollut jotain ohjelmaa. No, tänään kyllä aion vaappua paikalle..

Mutta nyt siis hommiin vielä..tekemistä kun tuntuu riittävän tässä..