Eilen oltiin Leppävaaran perhekerhojen yhteisessä joulujuhlassa kirkolla. (Kyllä menin sinne kuitenkin, vaikka paha maku jäi viime kerhokerrasta suuhun.) Ja kannattihan se. Heti naulakoilla törmättiin muskarikavereihin, joiden kanssa istuttiin salissakin. Ohjelmassa oli joululauluja ja jouluevankeiliumi ohjaajien esittämänä. Poika istui sylissä hievahtamattakaan ja kuunteli ja katseli kiinnostuneena kaikkea. Tämän jälkeen oli vielä joulupuuro viereisessä salissa ja poika söi hyvällä ruokahalulla itse lautasellisen riisipuuroa :) Juttelin muskarikaveriäidin kanssa, he käyvät siinä keskiviikon aikaisemmassa perhekerhossa ja siellä käy n. 9 äitiä, tuossa myöhemmässä se 25 äitiä. Päätinkin sitten että kun kerhot jatkuvat taas tammikuussa niin siirrytään tuohon aikaisempaan, sopii pojan rytmiinkin paremmin. Ongelma siis hoidettu pois päiväjärjestyksestä, voidaan jatkaa kerhossa ja oletan ettei noin pienessä ryhmässä olisi vaikeuksia päästä mukaan porukkaan..

Poika on löytänyt oman peilikuvansa :) Viime viikolla ihmettelin kun oli niin hiljaa ja olkkarissa sitten huomasin pojan istuvan peilikukkapylvään edessä ja peilailevan itseään. Irvisteli, hymyili ja pelleili. Hetken päästä keittiöön kuului hervotonta kikatusta ja siellä tuo poika naureskeli omalle peilikuvalleen.. ;o)

Tuhlailusta sitten..tilasin sen himoitsemani kantoliinan ja torstaina käyn noutamassa sen, ei malttaisi enää odottaa että pääsisi hypistelemään sitä! Olen myös ostellut nettikirppiksiltä kestovaippoja ja niitäkin pitäisi kohtapuoliin pudota postista ja noudan muutamat tästä lähialueelta. Nyt ymmärtää tuon hurahtamisen kestoihin ja kantoliinoihin, tässä sitä taitaa olla itsellänikin menoa vähitellen..kunhan nuo ensimmäiset kestot ovat saapuneet, niin alan miettimään tuota itse tekemistäkin. Tarvitsen vain alussa ehkä hieman opastusta, joltain joka osaa ommella..

Tilaamani liina on kudottu, jotta saan kannettua esikoistakin hyvin, nyt etsin käytettynä trikoista vauvaa varten..vaikka saahan tuon kannettua yhtälailla kudotussakin ;o)

Oltiin tänään pojan kanssa ulkona aamusta pienestä tihkusateesta huolimatta. Pojalla oli täysi sadevarustus päällä (kumpparit sitten jäi laittamatta..) ja touhusikin ulkona tyytyväisenä. Sisääntullessa vain hanskat ja kengät oli vähän kosteat sisältä..nyt kuivuvat vessassa patterilla..