On nuo pojat vain ihania, vaikka äidin hermoja vähän koettelevatkin ;o)

Mini on keksinyt muiden ihmisten hiukset ja kuinka kivaa niistä onkaan kiskoa. Rakas isoveljensä ainakin on saanut kokea sen, useasti, kun on tunkenut kuontalonsa liian likelle armasta pikkuveljeään. Hetkessä nuo pikku kätöset ovat hiuksissa kiinni ja isoveli anelee armoa. Vienosti kuuluu vain, että "äiti, apua".. (Onneksi suhtautuu noin tyynesti, eikä muksi takaisin..).

Kai sanomattakin selvää että isoveli taitaa saada isoimmat hymyt Miniltä, jaksaa leikkiä tuon kanssa ja jumppauttaa pienempäänsä ahkerasti. Ja Minihän nauttii. Johan tuo tekee äidistä työttömän kun yrittää Miniä jopa imettääkkin..

Elohopea katsoo vähän liiankin tarkkaan, mitä äiti ja isi tekee. Tässä sitä huomaa omat huonot tapansa ja että niistä olisi ehkä parempi päästä eroon. Ja on tuo käräyttänyt äidin isillekkin muutamaan kertaan..

Minä kun kauppareput tyhjennettyäni viskasen ne keittiöstä makuuhuonetta kohti, jossa laitan ne sitten ehtiessäni kaappiin. No, kerran sitten kun oltiin oltu koko perheen voimin ruokaostoksilla ja isi oli tyhjännyt Elohopean kanssa reput, kysyi tuo että mihin nämä laukut kuuluu. Elohopea marssi makkarin ovelle ja viskasi reput sinne lattialle =D Hupsista..

Tässä jokunen aika sitten avasin kiisselitölkin juustohöylällä (joo, älkää kysykö) niin Elohopea yritti samaa isin kanssa muutama päivä sen jälkeen. Isi sitten vain kysyi, että onko äiti sattumoisin tehnyt noin.. =D En suinkaan..

Ja tiskikoneen luukku tulee laitettua jalalla kiinni, sehän on niin rankkaa kumartua sen verran, että tekisi saman käsin. Tässä yksi päivä sitten laitoin luukun kiinni, käsin, niin Elohopea sanoi tiukasti "EI", avasi luukun ja sulki sen sitten jalallaan. Turha kai kertoa, että isi taisi taas päästä sanomaan äidille jotain.. =D

Tähän asti äiti on ollut se, joka on saanut jäädä Elohopean viereen istumaan iltarukouksen jälkeen hetkeksi aikaa. Kun isi oli sanonut hyvää yötä, sanoi Elohopea "yötä" ja "isi nukku", juu isi menee nukkumaan. No, nyt kun isi onkin valittu viereen istujaksi, niin äidille sanotaan "yötä" ja tämän jälkeen sitten yksi ilta kuului "äiti kukurtti". Hmmm...joo, äiti menee syömään jogurttia. Miten niin äiti menee syömään heti kun Elohopea on saatu sänkyyn..

Minin nuha alkaa helpottamaan, onneksi. On tuo ollut aika surkeana kun on ollut niin tukkoinen olo. Toivottavasti Elohopea ei tulisi tällä kertaa kipeäksi ollenkaan..

Minillä oli neuvola eilen, painoa 7265g ja pituutta reilut 66cm. Eikä tuputtanut täti vieläkään kiinteitä, on siis tehonnut meikäläisen ärähtelyt ;o) Sanoi vaan että 6kk on se täysimetyssuositus nykyään, aloitelkaa sitten kun tuntuu itsestä siltä :)

Mutta nyt isompi velikulta näkyy heräilevän parvekkeella, pitäisiköhän tuo päästää sieltä sisälle ;o)