Pitäisi kai suunnata nukkumaan, oikeasti. En oikein jaksa uskoa, että ensi yö menisi niin loistavasti...miksi on sellainen tutina, että heräillään ja usein..

Elohopea on yskinyt mukavasti koko illan, ennen nukkumaan menoa tumpattiin täyteen yskänlääkettä, josko se helpottaisi yhtään oloa. Kunhan nyt ei yskisi oksentamiseen asti, niin ei tarvitsisi yöllä alkaa petivaatteita vaihtamaan..

Laitoin tuossa Miniä normaalisti nukkumaan, ensin tissiä ja sen jälkeen tuo jäi sänkyyn tyytyväisenä juttelemaan lähtiessäni pois. Hetken päästä alkaa kamala yskiminen joka vain jatkui ja jatkui. Hetken päästä katsomaan ja siellähän tuo makoili tyytyväisenä yltäpäältä oksennuksessa :) Eli äiti pääsi vielä petivaatteiden vaihtoonkin...sen jälkeen aloin haistelemaan ylimääräistä hajua ympärillä ja niinpä päästiin vielä vaipan vaihtoonkin..

Sitä vähitellen toivoisi, että pojat olisivat jo terveitä ja yöt menisivät hiukan paremmin. Melkein viikon verran kestäneet heikosti nukutut yöt kun alkavat vähitellen verottamaan voimia..

No, jos jotain hyvää pitää keksiä, niin ei ainakaan ole vauvakuumetta täällä suunnassa.. ;o)