Tänään oli taas meidän postituslistan tapaaminen (http://groups.yahoo.com/group/espoonnuoretaidit/) ja hulinaa riitti taas riittävästi :) Tällä kertaa nähtiin meillä, mies lähti evakkoon leffaan veljensä kanssa.

Poika oli innoissaan kavereista ja touhusikin tyytyväisenä muiden kanssa, omat vanhat lelutkin alkoivat heti kiinnostamaan kun muutkin leikki niillä. Syötävää meillä oli taas aivan riittämiin ja tavan mukaan loput leipomukset jäi emännälle..siinä onkin miehen kanssa mutustelemista ;o) Ei sen puoleen, hyviä ne kaikki on..

Mutta oli tuossa lapsimäärässä vahtimistakin, 4-vuotias, 2-vuotias ja kaksi hiukan alle 1,5-vuotiasta. Akvaariota paukutettiin, kiivettiin saunan lauteille, revittiin cd:tä alas, räplättiin kukkia, kiipeiltiin pöydille ja tuoleille, paukuteltiin toisia leluilla, vaihdeltiin tutteja keskenään, juotiin toisten vesti/maitopulloista jne..aina oli joku äideistä juoksemassa jälkikasvunsa perässä..videolta katsottuna voisi näyttää aika koomiselle tuo meidän touhu..

Mutta oli kyllä mukavaa nähdä taas :) Jutella muiden äitien kanssa ja viettää aikaa muiden seurassa, pitäisi vain nähdä useamminkin..

Nyt odottelenkin miestä kotiin, poika nukkuu vielä päiväunia parvekkeella, oli raukka vähän poikki kaikesta siitä touhuamisesta. Itselleni en oikein keksi mitään tekemistä, eihän pyhäpäivänä nyt mitään voi siivota (ja imuroin jo aamulla..). Kai sitä voi sitten hyvällä omallatunnolla istua tässä koneella edes hetkisen..

Pikkuisellakin alkaa olemaan tietty "rytmi" masussa. Illalla 21-22 välillä kun istuskelen rauhassa sohvalla, alkaa pikkuisen jumppatuokio masussa. Möyrii ja myllertää sen minkä ehtii. Vielä ei kädellä tunne mahan päältä potkuja, mutta eiköhän nekin pian..

Maanantaina onkin rakenneultra, ei enää malttaisi odottaa :)

Poika rakastaa nykyään tanssimista yli kaiken, aina kun kuulee musiikkia alkaa kädet viuhtoa ja koreografiat on melkoisia. Eilen tuli joku tanssikilpailu (balettia?) telkkarista ja katseltiin sitä pojan kanssa sivusilmällä, hetken päästä poika yrittää samoja liikkeitä ja pyörähdyksiä kun tanssijat telkkarissa...