Meidän typsy on syntymästään lähtien omannut loistavat unenlahjat ja 2,5 kk ikäisenä nukkui ensimmäisen kerran 10 tuntia putkeen. Joten arvata saattaa, että kuluneen viikon repaleiset yöt ovat saattaneet tämän äiti-paran väsymyksen partaalle. Joku saattoi jo tottua hyviin ja keskeytyksettömiin yöuniin..ja nyt viime yönä 10-12 herätystä alle 8 tunnin aikana. Äiti ON vähän väsynyt.. (Miten ihmeessä jaksoin kumpaisenkin pojan syntymien jälkeen 1-2 tunnin välein heräämistä ensimmäisen vuoden ajan??)
Ehkä sitä ensi yönä jo saisi nukkua kunnolla..tai seuraavana..tai..

Pojilla kerhoa on viimeisiä kertoja tämän vuoden puolelta, ensi viikolla vietetään jo joulujuhlaa. Meidän äitilapsi-piirikin on vielä kaksi kertaa tämän vuoden puolella ennen joulutaukoa. Tänään aika onkin kulunut alustuksen parissa, mutta eiköhän me päästä taas etiäpäin.

Ai niin. Lupasin suositella pikkujoulupaikkaamme lauantain jälkeen. Ja suosittelen. :) Aivan loistava paikka. Ruuat oli aivan huippuhyviä ja syötiin itsemme ähkyyn asti. Saunassa sai huippyhyvät löylyt ja lampeenkin olisi päässyt pulahtamaan jos olisi uskaltautunut. Minä imettävänä vetosin rintatulehduksen riskiin..kröhöm..

Nyt pitäisi hiipiä kaiketi alakertaan ja keksiä taas jotain poikien joulukalenteriin. Tänä vuonna olen ahkeroinut perinteisten pipareiden tai suklaiden lisäksi sinne jokaiselle päivälle
pienen runonpätkän, missä on jotain jouluista juttua ja pientä vinkkiä, miten sinä päivänä laitetaan taas joulua kotona..

Joulua odotellessa siis :)