Viikonloppu meni pojalla mukavasti touhuten kaikkien isovanhempiensa kanssa. Lauantai oli miehellä ja pojalla mennyt paremmin kuin hyvin, poika oli nauttinut saadessaan touhuta mummin, vaarin ja enonsa kanssa. Omat tupper-kutsuni meni hyvin ja nautinkin saadessani jutella äitikaverieni kanssa rauhassa sekä tämän jälkeen istuskella hiljaisessa kodissa lukien kirjaa. Vaikka täytyy kyllä tunnustaa, että hetken hiljaisuuden jälkeen sitä kyllä kaipasi jo tuota elohopeaa takaisin kotiin..
Miehen vanhemmat ja veli onneksi tulivat illalla vielä kahville meille, niin sain syötettyä heille loput tupper-kutsujen tarjottavista.. ei jäänyt ihan kaikki kertymään minun ja miehen vyötärölle.. ;o)

Sunnuntaina mentiinkin Keravalle vanhempieni luokse. Olimme ensin äidilläni, jonne tuli myös veljeni tyttöystävänsä ja koiransa kanssa. Oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa ja juteltiinkin paljon. Poikakin oli koirasta aivan innoissaan, leikki sen kanssa, silitteli ja otti märkiä pusuja vastaan. Päikkäreille laitoin uskaliaana kestovaipan, ajattelin sen kyllä vuotavan yli haalariin asti. Pojan 3 tunnin päikkäreiden jälkeen kokeilin vaippaa ja se olikin täysin kuiva, poika siis pikapikaa potalle ja sinne tulikin hienot pissat, joita ihailtiin mummin kanssa :)

Isäni luona poika olikin sitten energisimmillään hyvin nukuttujen päiväunien jälkeen :) Touhusi ja riehui sydämensä kyllyydestä. Kävi paapan kanssa potalla ja oli mukana keittämässä riisipuuroa, jota sitten vähän myöhemmin söikin suurella ruokahalulla..

Eilen olin Tupperin ryhmäkokouksessa tässä ihan vieressä ja siellä olikin ihan mukavaa. Muut ryhmän jäsenet vaikuttivat mukavilta ja saihan sieltä paljon uutta tietoa taas työtä varten. Mies ja poika olivatkin illan kahdestaan kotona.

Tänään oli taas muskari, missä poika tykkäsi taas olla. Juostiin, kontattiin, jumpattiin ja pompittiin. Itse jätin kyllä jo pojan ilmaan nostelut väliin, ei enää tunnu kovinkaan hyvälle tehdä niin..Poika tykkäsi touhuta jo tuttujen kavereiden kanssa ja pelleilivätkin yhdessä..

Puolen päivän aikaan miehen sisko tuli tyttönsä kanssa meille kyläilemään :) Oli mukavaa jutella pitkästä aikaa kunnolla ja touhuta tytön kanssa. Poikakin oli ihmeissään päiväunilta herätessään kun rakas serkku olikin tullut käymään. Jokseenkin poika oli hieman tarkka omista leluistaan, serkku kun ei olisi saanut koskea hänen leikkikeittiöönsä ollenkaan..

Huomenna kaverin lapset tulevat ensimmäistä kertaa hoitoon. Saas nähdä miten menee 2,5- , 1,5- vuotiaan ja 4 kk ikäisen kanssa :) Menoa saattaa riittää..