Mies olikin sitten tänään koko päivän kotona, oli kuitenkin parempi jättää menemättä töihin puolikuntoisena tartuttamaan tautia muillekkin..Poika olikin tyytyväinen tästä ratkaisusta. Aamulla kun lähdettiin kävelemään kauppaan päin poika vain katseli isiä rattaista ja hymyili leveästi. Eipä tuo isukki kovinkaan usein kauppareissuilla mukana ole, joten poika taisi nauttia tilanteesta :)

Päiväunien aikaan päivittelin meidän sivuja taas pitkästä aikaa, nyt taas alkaisi kiinnostamaan niiden väsääminen uuteen uskoon. Mistäköhän sitä vain repisi lisää aikaa kaikkeen mitä pitäisi tehdä..? Pojan herättyä lähdettiin ulos pulkkailemaan. Mentiin tuonne meidän asukaspuistoon leikkimään ja poika möyrysikin siellä lumihangessä tyytyväisenä, välillä kyllä hieman turhautui kun koko ajan kompuroi lumessa ja muksahteli naamalleen. Loppuajan sitten laskettiinkin mäkeä. Äiti kiskoi pulkan mäen päälle poika kyydissä, lykkäsi vauhtia ja isi otti alhalla vastaan. Tuo lasketettava nautti suunnattomasti ja leveä hymy naamallaan istui pulkassa..Kotiin mennessä pitikin sitten saada vetää itse pulkkaa eikä istua siellä kyydissä niin kuin yleensä..

Työväenopistoltakin soitettiin tänään, että huomenaamuinen muskari on peruttu. Mitäköhän sitä sitten keksittäisiin? Voitaisiinkin suunnata pojan kanssa puistoon heti aamusta niin luulisi päivällä unenkin maittavan..

Nyt jos olisi fiksu, niin suuntaisi kerrankin melkein ajoissa yöunille..