Poika vetelee jo sikeitä sängyssään rankan päivän päätteeksi, äiti vielä syö hieman iltapalaa ja rentoutuu koneella ennen nukkumaanmenoa..

Aamusta oltiin taas muskarissa. Itse en siellä jaksa enää niin paljoa tehdä kuin ennen, kyllä tuo maha vain alkaa vähitellen rajoittamaan elämää. Juuri nostelut yms. pitää tällä hetkellä unohtaa. Onneksi muskarin ohjaajamme on mukava ja tänäänkin teki nostelujuttuja yms. meidän pojan kanssa niin pääsi tuo meidän pikkuriiviökin nauttimaan temppuilusta, vaikka äiti onkin jo hieman toimintakyvytön..

Kotiin päästyämme kiireellä ruokaa mahat täyteen ja hoitolaukun pakkaus ja kutakuinkin pian taas ulos asemalle odottelemaan kavereita, joiden kanssa suunnattiin sitten bussipysäkille päin. Poika onneksi nukahti heti ulos päästyämme, niin ei jäänyt päiväunet väliin vaikka lyhyeksi ne kyllä jäivät..

Mammatapaamisessa meillä olikin sitten mukavaa. Paljon (liikaa..) kaikkea hyvää syötävää, paljon mukavaa juttuseuraa ja lapsilla seuraa toisistaan. Poika tykkäsi leikkiä itselleen uusilla leluilla ja touhusikin muiden kanssa innokkaana. Viihdytti myös 4 kk ikäistä vauvaa, nauratti tätä ja aina kun vauva alkoi kikattamaan, oli meidän poika onnessaan. (ehkä peli siis ei ole menetetty tuon vauva-asian suhteen..)

Kotona oltiin vasta viiden aikoihin, ukkokulta oli onneksi tehnyt ruuan valmiiksi (pyynnöstä kylläkin..) ja päästiinkin pojan kanssa suoraan syömään. Ilta menikin sitten mukavasti yhdessä touhutessa. Tuli tässä illan aikana pyöritettyä vielä yksi koneellinen pyykkiä ja taiteltua vastapestyt puhtaat harsot kaappiin.

Kohta voisikin sitten suunnata tuonne sängyn puolellekkin..nukkumattia ei kovin kauaa taida tarvita houkutella meille päin..

Yyh..huomenna on se hammaslääkäri. Ensi yön unet varmaan sitten pyörivätkin mukavasti poraamisten yms. parissa..